Når dagene forsvinner...

Idag har gått i ett. Det var siste dag på jobben for min del på veldig lenge, for idag leverte jeg sykemeldingen.

Det skal bli godt, for jeg vet at kroppen min nå må bli litt prioritet etter en lang periode med hardkjør og smerter... Samtidig kjenner jeg meg selv godt nok til å vite at loppene i blodet begynner å hoppe rundt om en uke eller to.

Jeg blir fort rastløs og må ha noe å gjøre til enhver tid. Så nå begynner planleggingen av neste prosjekt hjemme. Det kan ikke bli noe tungt fysisk for min del (det er jo en grunn til at jeg ikke kan jobbe), men jeg kan jo organisere og tilrettelegge for at mannen i huset gjør alt jeg ikke kan gjøre selv! De er jammen meg gode å ha iblant disse mannfolka =)

 

/Bettina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits