Ikke skyld på Jenny for at du har dårlig selvtillit!

I den nyeste utgaven av magasinet "Det Nye" viser 8 norske kjendiser seg frem uten sminke, og uten retusjering av bildene. Jeg har aldri vært imot retusjering, men jeg tenker som så at "alt med måte". Selv har jeg ikke engang photoshop, og nøyer meg med evnt farge/lys-justeringer i iPhoto der det kan være med på å forbedre bildene. Der stopper mine retusjeringsferdigheter. Ikke har jeg noe behov for å bli bedre på det heller... Folk får ta meg som jeg er, og er ikke det bra nok, nei da får jeg vel bare beklage at jeg ikke har noen planer om å fikse på noe med det første heller. 

Jeg har hatt mine komplekser. Tro meg. Rumpe, mage, lår, kviser, hår, pupper.... You name it. Visse komplekser har jeg fortsatt. Men jo eldre jeg blir, desto mer F klarer jeg å gi. Noen syntes sikkert at jeg er helt nydelig uten sminke, og andre mener jeg ser ut som et takras. Det samme gjelder forsåvidt også når jeg har på sminke eller har pyntet meg. Jeg kan ikke tilfredsstille alle. Det er umulig det. 

For ikke lenge siden fikk magasinene kritikk på grunn av retusjering. Nå som de har tatt til seg kritikken og gjort noe med det, er ikke det godt nok heller? Og hvorfor? Fordi de har valgt en FOR pen person på coveret? Nå må dere kritikere jammen meg ta dere en bolle. Noen mennesker er født vakre, andre ikke. Hvem som kategoriseres som hva kommer an på hvem du spør. Personlig har jeg vanskelig for å tro at noen ikke vil kategorisere Jenny Skavlan som vakker. Hun er jo nydelig! Tydeligvis også uten sminke og retusjering. Og nettopp dét irriterer folk. Det Nye har valgt en for pen covergirl. Er det mulig? Hun hadde sikkert stilt opp om hun hadde en kjempekvise på nesen også. Hun stråler av selvtillit, og akkurat det gjør en person så mye vakrere enn uendelig mye sminke og retusjering! 100% uten sminke, retusjering eller filter.

Så kan jeg jo så klart legge ut om at jeg er gravid, lider av søvnmangel og derfor har tunge øyelokk (men det har jeg egentlig til vanlig også), har konstante smerter i bekkenet, ble vekket kl 04.25 av lillegutt som hadde vondt i magen, har en kvise på haken, et arr i sinnarynken osv. osv. Men fakta er at dette er akkurat sånn JEG ser ut uten noe mikk makk. Alle kan ikke se ut som vakre Jenny. Og det er helt greit.

/Bettina

 

 

Én kommentar

27.05.2015 kl.19:19

Må bare si at du ser like vakker ut uten sminke:-) stor klem

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits