Torsk, pupp og redningsvest?

Fy søren for en dag det har vært idag dere! Helt fra vi stod opp satt smilene som klistret i ansiktene våre og bikinien var på allerede før kl 09. 

Vi startet dagen på bryggen for å kaste litt med fiskestangen. Ikke ante jeg at vi skulle få så mye som en liten torsk, men Jonathan hadde trua. Det har han iogforseg alltid, men han ender jo ofte opp med å gå skuffet hjem. Vi endte opp med én sei, og 5 torsk, hvorav 2 av dem var skikkelig store. Syntes vi.
Dette var etter første omgang. Vi fikk en liten og en STOR torsk til i runde nr to =)

Redningsvesten er dessuten ALLTID på når vi er på bryggen. Ifjor lente Jonathan seg litt for langt ut under krabbefiskingen, og vips så sa det plask. Da var det godt for både stor og liten at vesten var på og at det bare var å heise ham opp igjen. Jeg tror det tok under 3 sekunder fra han datt uti, til han stod dryppende våt på bryggen, lettere sjokkskadet.

Det var egentlig en fin oppvekker for alle sammen, for det er så utrolig fort gjort. Uansett om barna kan svømme eller ikke, BRUK REDNINGSVEST! 

Det er IKKE det samme å svømme i basseng som i havet. Selv om barnet kan virke aldri så trygg i basseng, kan en liten bølge virke overraskende stor.  Spesielt om dukkerten ikke var planlagt. 

 

 

Jeg har rett og slett gjort det bekkenet mitt setter størst pris på av alt. Slappet av. Nesten helt smertefri idag med andre ord! Kryss i taket, og måtte den gode trenden (tvungen avslapning) fortsette =)

Jeg har aldri vært høygravid i bikini før, men jeg innser jo nå, at en ny bikini, som passer de nye puppene mine, kanskje kunne ha vært på sin plass. 


Bikinien var på. Jeg lover. 


Det ser kanskje ikke så enormt ut på dette bildet, men tro meg. Pamela ain´t got nothing on me...


Bandit er med. Alltid. Det er spådd like bra vær, om ikke bedre, resten av oppholdet, så nå skal vi bare nyte livet MAX så lenge vi kan!

 

 

/Bettina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits