Hvordan sprenge feriebudsjettet på 1-2-3 (Advarsel: blodig bilde)

Dersom du er som meg og lever et relativt normalt liv, vil jeg tro du vet sånn ca hvor mye du har å gå på økonomisk i ferien. Dersom du gjerne vil gå litt økonomisk i underskudd har jeg 3 gode tips til deg. 

 

1. Kjøp deg chihuahua. Det er budsjettsprengende i seg selv.

 

2. Med chihuahua vil du oppleve at den til tider lukter særdeles mye bedre bak enn foran. Dette skyldes ofte tannsten. Ihvertfall hos min. Du vil oppleve å bruke mange tusen kroner på utstyr som: spesialfór som skal redusere tannsten, plaque-off som skal hjelpe til med bekjempningen av plakk, diverse tyggesaker som denta-stix eller liknende, diverse tannbørster og tannkremer for hunden, gjerne en liten vott-sak til å ha på fingeren med "sølvtråder" i for å hjelpe til med pussingen og diverse skrapeartikler til å skrape bort tannstenen med selv. Sistnevnte er ikke alltid så lett, når noen av tennene til hunden er mindre enn et fyrstikkhode. 

 

3. Årlige veterinærutgifter for å skrape bort tannstenen som produktene over ikke klarte å holde unna allikevel.  Der ryker det fort noen tusenlapper. (Da har jeg ikke tatt med vaksiner, eller uforutsette hendelser, som at hunden spiser en melkesjokoladeplate og må få både sprøyte med brekningsmiddel, flytende kull, flytende parafin osv osv. )

 

 

Idag var dagen. Nå fikk det være nok. Det luktet rett og slett så dritt av munnen hans, at jeg nesten daglig beskyldte Alexander for å fise i sofaen ved siden av meg, når det i realiteten bare var Bandit som åpnet munnen.

Fortennene nede på stakkars Bandit hadde nå blitt løse, og det var på tide å røske opp og løse problemet. Bokstavlig talt. 

Jekslene ble slipte, og jammen meg måtte ikke alle de små fortennene nede trekkes. Han fikk beholde hjørnetennene da. De satt fast. Alt annet var bare slark. Til tross for at jeg har fulgt alle hjelpemidler under punkt 2 til punkt og prikke. Jeg følte meg rimelig dum, og som tidenes verste hundeeier. Bikkja blir 6 år om 10 dager, og må trekke tenner allerede nå liksom... Heldigvis sa veterinæren at hun kunne se at jeg pusset osv på ham, og at det hadde hjulpet masse på jekslene bak ihvertfall. Så da fikk jeg litt trøst midt oppi det hele. Mulig hun bare så at jeg var gravid og ikke hadde tålt noen stygge blikk idag... Ikke vet jeg. Jeg fikk ihvertfall ikke kjeft.

Det har tatt noen timer, men det virker nå som at han har tilgitt meg sprøytestikk og sviktende ben... Heldigvis!

 

/Bettina

2 kommentarer

sentrumjenta

01.07.2015 kl.19:43

Fint det fikset seg<3 søt hun du har :D

Bettina Giæver W.

01.07.2015 kl.21:55

sentrumjenta: Tusen takk =)

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits