Det var den badeferien....

Jonathan våknet smertefri idag, men disse ørebarna har en tendens til å venne seg til smertene og tåler mye mer enn "vanlige" barn før de sier ifra... Så til tross for at han virket frisk, rask og sa det ikke var vondt lenger, ringte vi Moffe (morfar) som er lege. Vi tok ingen sjanser, og ble enige om å dra inn til det lokale legekontoret for en sjekk. 

Det var lurt. Inni de små ørene der var det ikke mye gull og grønne skoger nei. 1 ukes antibiotikakur 3 ganger daglig, samt både ibux og paracet var visstnok oppskriften på smertefrie ører. 


Også badeforbud da. Den svei... Vi har vært gjennom samme runde før vi. Flere ganger. Men da har han fått lov til å bade med ørepropper mot at vi passet på at hodet ikke var under vann. Vi hintet litt forsiktig om samme metode nå, men legen sa blankt nei. Så ikke noe mer basseng på oss på en liten stund...

 

Med så nedslående nyheter var det kun én ting som hjalp. Vi kjøpte den største isen de hadde i butikken. 

Det spørs om det ikke blir en ny tur til ørespesialisten når ferien er over... En eller annen gang må han da vokse fra dette?

Så nå som både hund og barn er på hver sin antibiotikakur, blir det nok for a mor å holde styr på. Spesielt når hukommelsen takket for seg en gang før jul! Wish me luck!

 

/Bettina

 

4 kommentarer

Mary Ann

02.07.2015 kl.21:34

Ønsker dere en god bedring

Bente

02.07.2015 kl.23:21

Huff. God bedring!! Burde sikkert hatt dren. God sommer videre😎

Bettina Giæver W.

02.07.2015 kl.23:48

Bente: ja, det er det jeg tenker også... Han har hatt det før i begge ører med godt resultat, så vi får høre med spesialisten når vi kommer hjem =)
God sommer videre til deg også!

Bettina Giæver W.

02.07.2015 kl.23:48

Mary Ann: Tusen takk =)

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits