O du herlige juleshopping <3

Inneholder annonselinker

 

Jeg er en sånn typisk ute i siste liten julegavehandler. En som er såpass sent ute, at julegavene bllir dyrere jo senere jeg kjøper dem inn, bare for å kompensere for tiden jeg har brukt på å finne dem. 

Jeg syntes det er noe herk å planlegge dagene for tiden. Mesteparten av dagen tilpasses etter minis rutiner, og vips så kommer lillegutt hjem fra skolen, og middagen skal lages. Idag har jeg derfor gjort noe lurt! Jeg har begynt å nettshoppe. Jeg har aldri nettshoppet julegaver før, men allerede er noen gaver i boks, og jeg føler selv at jeg ligger ok an. Spesielt med tanke på at vi fotsatt er i november... 

Jeg skal ikke røpe for mye, men jeg vet om noen jenter som blir glade for noe av det jeg klikket hjem fra ellos idag ;-)

Jeg har forstått at det er Elsa fra Frost som fortsatt gjelder, så Elsa it is...

Kjole Elsa Str 104 / Frozen Sofa Uttrekkbar

                                                Elsa Barbiedukke  og  Elsa nattkjole 

Jeg bestilte ikke sofaen altså. Men jeg har veldig lyst... Kanskje niesene mine kan få den som en liten bonusgave? Da vet jeg om minst én tante som hadde kommet på Frostkveld med film og godteri ihvertfall!

 

Frostshopping var altså det jeg rakk da mini tok formiddagsluren sin idag... Imorgen satser jeg på å finne noe Star Wars eller lego til lillegutt her! Denne nettshopping gjorde jo julehandelen til en lek!

 

Følg meg gjerne på Facebook , Instagram (a4mamma) og snapchat (brukernavn bettinagwold) også ;-) 

 

/Bettina

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits