Lego in my heart

Inneholder annonselinker

 

 

LEGO Star Wars, Alarmklokke, Storm Trooper / LEGO Star Wars, ARC-170 Starfighter / LEGO Star Wars, Mos Eisley Cantina

 

Jeg elsker lego-klokken. Denne har lillegutt fra før i svart, og på den har kan man trykke ned hodet slik at displayet lyser grønt. Veldig greit, for da kan han se hva klokken er i mørket!

Vi har laget en avtale om at hvis klokken er mindre enn 7, er det ikke tv eller ipad her hjemme. Da får han lese en bok, perle eller noe annet uten skjerm. Jeg var nødt til å ta grep, for det var en periode han våknet tidligere og tidligere, og ville se på Disney channel, samtidig som han var dødsliten når ettermiddagen kom. Det har funket, og mange ganger om han våkner tidlig nå, sover han enten litt til, eller leser litt bok i sengen sin. Det er så deilig at han har begynt å lese litt selv! For første gang ønsker han seg faktisk nå bøker til jul.

Og det skal han få.

I tillegg til denne:

 

 
Bildet lånt fra www.hothbricks.com

 

Er den ikke kul?? Gurimalla så mye glede barna har av lego! Og ikke minst, de har glede av det lenge... Sånn sett syntes jeg faktisk det er verdt hver krone.

Helt siden lillegutt ble lego-frelst har han fått det som "hovedgave" til både jul og bursdag. Da kjøper jeg en av de største jeg finner, for da kan han nemlig bygge i flere dager! Lykken er like stor hver gang han får lego, så jeg satser på at det blir like vellykket i år som ifjor ;-)

At Lego anbefaler den fra 9-14 år skjønner jeg ikke helt. Hvis man lærer barna tidlig å forstå hvordan man skal "lese" bruksanvisningen, klarer de forbausende mye selv. Det er svært sjelden at han trenger hjelp til disse, til tross for at han bare er 6år...

Du finner den her hos cdon (den er på 20%rabatt nå).

Cdon.no har utvidet noe voldsomt siden sist jeg var innom nettsiden. Jeg gikk egentlig bare inn for å kjøpe noen dvd´er til jul, men fant jo ut at de samarbeider med bla. lekmer, så man kan bestille alt fra samme sted. Genialt! Jeg fant legoen til lillegutt med 20% rabatt, men vær rask, for den jeg i utgangspunktet hadde tenkt til å kjøpe, var plutselig utsolgt da jeg skulle gjennomføre bestillingen noen timer senere... Jeg måtte rett og slett finne en annen...

Nå er jeg veldig spent på hvor lang tid det tar før postens hentemelding tikker inn på mobilen. Elsa Barbiedukken  og  Elsa nattkjolen (fra "Frost") jeg bestilte fra ellos her om dagen kom idag, så der var leveringen ihvertfall lynrask! Setter på en måte standaren merker jeg, så nå bør alle andre lever like hurtig ;-) 

 

Følg meg gjerne på Facebook , Instagram (a4mamma) og snapchat (brukernavn bettinagwold) også ;-) 

 

/Bettina

 

2 kommentarer

Infinity times infinity

21.11.2015 kl.07:32

Du virker som en nokså kul og sporty mamma :) Kommer til å følge deg!

Bettina Giæver W.

21.11.2015 kl.09:26

Infinity times infinity: Tusen takk! Tro meg, jeg har mine daffe dager også der jeg helst vil bli liggende under dynen ;-) Jeg er forresten SÅ enig innlegget ditt ang alkohol og barn!!!!

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits