Easygrow

                                                                                                                                 

Da jeg skrev om vognen vår her for en liten stund siden, var det flere av dere som la merke til den lekre vognposen vår. Det skjønner jeg, for den er virkelig lekker!

Jeg har jo lillegutt på 6,5år i tillegg til mini, så jeg har prøvd noen vognposer oppgjennom... Posen fra Easygrow er helt klart min favoritt. Den er rett og slett knallgod! Den er laget i varmeisolerende dun, og varmer godt når gradestokken viser blått. Mini sover alltid ute på dagtid, og selv i minusgrader er han god og varm når vi tar ham opp. 

Easygrow Nature 2015 er en av de lengste på markedet. Heldigvis. Mini slekter nemlig på sin far. Han vokser ut av alle klærne sine omtrent før vi rekker å ta dem i bruk, og strekker seg i rekordfart. Når man kjøper vognposen, følger det med en egen forlengerdel. Vi har ikke tatt i bruk forlengerdelen ennå, men det må vi nok snart i den farten mini vokser. Med forlengerdelen blir posen faktsik hele 130cm lang, så da er vi "good to go" en god stund til =)
Minis favorittdel med vognposen er nok "pels"-kanten. Så fort han blir lagt ned, snur han nesen rett inn i pelsen og sovner. Den kanten er faktisk så fin at jeg måtte sjekke om det var ekte pels, hvilket det (heldigvis) ikke var.Inni posen følger det med en liten flanellpute. Denne er helt super for oss som har siklebarn, for den kan bare tas av og vaskes for seg selv, så slipper man å vaske hele posen hver gang...Tydeligvis ikke bare menneskene i familien som liker den ;-) 

Posen kommer også ferdig med selehull, hvilket kommer meget godt med når vi straks går over til å bruke sportsdelen av vognen. 

Posen er god nok i seg selv, men skulle du allikevel ønske å gjøre det enda litt varmere og lunere for din lille, kan du legge et lammeskinn i. Dette lammeskinnet (ogsåfra easygrow) passer perfekt i både vognposer, bilstoler og sportsvogner =)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Husk at du fortsatt får 10% rabatt på dine kjøp hos Lilleprinsen, ved bruk av rabattkode "a4mamma", både i butikk og netbutikk ;-) 

Er du sent ute med julegaver, kan jeg tipse om at de har åpent fra 10-18 idag og imorgen, og fra 10-17 på lille julaften! 


 

/Bettina 

Følg meg gjerne på Facebook , Instagram (a4mamma) og snapchat (brukernavn bettinagwold) =)

#easygrow #barn #baby #vognpose 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits