Tiss i munnen

 

Gårsdagens høydepunkt for meg må ha vært sen ettermiddag/tidlig kveld. 

 

Mini og jeg badet sammen. Jeg syntes det er hyggelig å bade med barna mine. Naken. I familien min har vi alltid hatt et ganske avslappet forhold til nakenhet. Vi har alltid nakenbadet både i badekar, og i elven på hytta. Jeg har egentlig aldri tenkt over at det har vært noe rart ved det, og jeg har fortsatt samme trenden med barna mine. 

Lillegutt har for lengst oppdaget at vi ikke har lik tiss. Det var veldig spennende i starten, men etterhvert som jeg fortsatte å tusle rundt naken også etter badet, falt interessen drastisk. Han vet at hans tiss er hans, og min tiss er min. Vi piller ikke på hverandres tisser. Det vet han. 

 

Igår da jeg badet med mini var vi som vanlig nakne. Vi plasket til den store gullmedaljen og prøvde ut den nye leken han fikk til jul. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg brukte den gule øsen til å helle vann på magen hans, og det plasket tilbake. Vi lo og koste oss. Når man skrattler har man gjerne munnen åpen, og det var da det skjedde. Jeg innså først etter å ha blitt sprutet i både munnen, ansiktet og håret, at det slettes ikke var vannet fra magen som sprutet tilbake denne gangen...

 

 

Jeg pusset tennene veldig nøye etter det badet der ja!

 

/Bettina 

Følg meg gjerne på Facebook , Instagram (a4mamma) og snapchat (brukernavn bettinagwold) =)

 

 

 

2 kommentarer

30.12.2015 kl.18:50

He he sånt skjer ha endingen fin kveld

Bettina Giæver W.

01.01.2016 kl.17:32

Anonym: Hehe, ja =) Takkd et samme, og godt nytt år!

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits