Valgets kval

Gutter må få være gutter. Alexander har tradisjon med gutta å dra på hyttetur én gang i året. Det høres jo ikke så mye ut, men når gutta har blitt familiemenn, går året så fort at de ikke hadde rukket å dra stort oftere uansett. Gutteturen har de siste årene falt på helgen nærmest Valentines Day. Tilfeldig? Neppe. Det er så utspekulert atte! "Neida kjære- Jeg har ikke glemt det, men jeg er bortreist den helgen skjønner du, så vi må nesten ha den daten til gode"... 

Fun fact: Alexander og jeg har per dags dato fortsatt ikke vært på kino sammen. 

 

I år har gutta gjort helomvending. Turen er allerede nå til helgen. Så da er jeg alene med hund og barn. Yeah! 

Jeg sitter nå og vurderer frem og tilbake hva vi skal gjøre. Det mest praktiske er selvsagt å bli hjemme. Det morsomste vil være å dra på hytta. Hyttetur alene med to små og hund, når hytta ikke har innlagt vann, kan være krevende for meg, men jeg har allikevel ikke slått tanken helt fra meg. Jeg føler at helgen blir så mye lengre når man kommer seg litt bort! 

 
Hmmm... Det hadde jo vært deilig å våkne opp til denne utsikten....


Eller bruke dagene til å bygge snøhule...

Noe annet som hadde vært gøy, hadde vært å ta en natt på hotell! Spesielt hvis det er et hotell med barnebasseng og lekeområde. 

Jeg skal fundere videre.

I mellomtiden gleder jeg meg over at vannkopp-innlegget mitt har nådd Nettavisen. Uansett hvor mye dritt som måtte komme flyvende i min retning, tenker jeg at det er verdt det, så lenge vaksinen får oppmerksomhet!

 

/Bettina 

Følg meg gjerne på Facebook , Instagram (a4mamma) og snapchat (brukernavn bettinagwold) =)

 

 

Én kommentar

26.01.2016 kl.21:07

Ja hytte tur hørtes koselig ut ha en god kveld

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits