En søndag etter min smak!

Når man er alene med barn, starter dagen for fullt i dét en av dem våkner. Den ene vekker gjerne den andre, og så er man i full sving. Søndag er intet unntak.

06.37 valset lillegutt inn på soverommet og vekket både mini og meg. Mini pleier egentlig ikke å stå opp før 07.30-08-tiden, men det virket som han egentlig syntes det var stor stas å bli vekket av storebror, for han var smørblid! Jeg derimot? Jeg var egentlig ganske trøtt, men man blir jo glad av å se glade barn, så jeg holdt ut. Helt til mini skulle ta formiddagsluren sin. Da spurte jeg lillegutt pent om jeg kunne få legge meg litt på sofaen ved siden av ham, om han fikk spille på ipaden. Jeg fikk en god time på øyet for å si det sånn! Ipad ass... Hvis man er litt streng i hverdagen, blir den ekstra spennende og man kan virkelig få utbytte av den i helgen ;-) 

Jeg skulle gjerne sagt at disse appelsinene var til frokosten, men jeg var særdeles lite keen på å presse appelsiner kl 07.00, så det ble til lunsj... Jeg kuttet og lillegutt presset. Planen var å lage rundstykker også, men man kan ikke alltid rekke alt... 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var en tur ute også, med lillesøsteren min og kjæresten. Vi tullet rundt på Bogstadvannet til lillegutt´s store begeistring. Jeg har litt angst for å gå på is når jeg vet at det er vann under, men her var det ikke antydning til en eneste sprekk, så jeg våget meg utpå... Det var deilig å trekke litt frisk luft igjen. Jeg har ikke gått så mye på tur med mini når det har vært så kaldt, og heller ikke når det har vært så mye snø, men nå har jeg bestilt vinter/cross country- hjul til vognen, så da skal visstnok vinterføre også gå som en lek ;-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Nå kommer straks Alexander hjem fra gutteturen sin. Hvis jeg klarer å holde meg våken, skal jeg filme reaksjonen hans når han kommer hjem... Jeg kan ikke røpe hvorfor, for han smugleser bloggen, men jeg lover å vise deg det imorgen! 

 

 /Bettina 

Følg meg gjerne på Facebook , Instagram (a4mamma) og snapchat (brukernavn bettinagwold) =)

 

 

3 kommentarer

Linda Taylor

31.01.2016 kl.21:42

Lagt ut en smoothie oppskrift på bloggen, kanskje den kan falle i smak? :)

Ha en fin kveld <3

Bettina Giæver W.

01.02.2016 kl.15:21

Linda Taylor: Så gøy! Det skal jeg sjekke ut ;-)

01.02.2016 kl.20:30

Så koselig bilder ha en fin fin kveld

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits