Det nærmer seg dåp

 

Vi besluttet tidlig at mini skal døpes. Allerede da han lå i magen ble det avgjort, men vi har utsatt det helt til nå. Våren er en lystig tid, og både Alexander og jeg er sol og sommermennesker, så desemberdåp passet ikke for oss ;-) Vi har også familie som kommer langveisfra, så det var greit å gi alle muligheten til å holde av datoen i god tid.

Dåpen er på en søndag, det er det kanskje alltid? Ikke vet jeg, men de fleste kommer allerede på fredagen og blir ut helgen ihvertfall. Vi har vært mye frem og tilbake med hvordan vi skal løse det som vertskap. Skal man ta en feiring hele helgen, eller skal vi dele det litt opp? Ettersom noen altså kommer allerede på fredag, føler vi et visst ansvar for et opplegg på lørdag, dagen før dagen, for de reisende. Vi har rett og slett landet på at vi holder åpent hus her hjemme for de som ønsker å hilse på mini før den store dagen. Det er jo faktisk ikke alle som har møtt ham ennå! Vi gjør det veldig enkelt med kaffe og snacks, og avslutter så gutta får spist middag og lagt seg til relativt normal tid. Det er jo på søndagen det skjer!

Da lillegutt ble døpt, samlet vi hele familien på hytta i Østerdalen. Uten strøm og innlagt vann. Jeg tror ikke jeg hadde pyntet med så mye som en ballong en gang! Faktisk så kan jeg ikke huske at vi hadde kake heller... Det blir som sagt veldig enkelt nå også, men jeg føler allikevel at jeg har lyst til å gjøre noe mer enn sist...

På selve dåpsdagen har mamma og pappa stilt huset sitt til disposisjon (tusen takk!), så vi kan være et sted barna kan løpe fritt både inne og ute. Jeg tenkte jeg skulle pynte litt, og har lett etter inspirasjon på Instagram og Pinterest, men jeg ender bare opp med forslag til dåpskaker. Det trenger jeg faktisk ikke å titte på, for søsteren min (min reddende engel), sagt ja til å lage kake, så jeg slipper å tenke på det. Det var hun som laget kaken til babyshoweren min, og den var jo knallfin! Det får bli litt blått og hvitt til pynt, og kanskje noen ballonger. Det holder i massevis.Før det braker løs har jeg har to oppgaver som skal skrives, hvorav én har siste frist om en uke. Leiligheten står på hodet, uansett hvor mye jeg rydder. Jeg har takket ja til noe veldig spennende som egentlig skal tre i kraft før sommeren, men som ser ut til å muligens måtte bli satt på vent. Jeg kjenner at tiden ikke strekker til, og at jeg kanskje har tatt på meg litt for mye. Det er isåfall min egen feil, og det gjelder bare å stå i stormen frem til juni. Da skal eksamen leveres, og livet blir kanskje litt roligere... Håper jeg. 

 

/Bettina 

Følg meg gjerne på Facebook , Instagram (a4mamma) og snapchat (brukernavn bettinagwold) =)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits