Quickie

I skrivende stund er vi på vei til Sverige for å hente hjem lillegutt. Alexander kjører og mini som liksom skulle sove, sitter lys våken i baksetet. Jeg er så glad for at vi har sånt speil til ham! Jeg skaffet det jo egentlig for vår del, så vi kunne følge med på ham, men det virker som at han har minst like stor glede av det faktisk! Han titter både på seg selv og på oss, og er stort sett fornøyd =)

Jeg vet ikke om det å kjøre mye med barna fra de er små hjelper forebyggende mot fremtidig bilsyke, men mini får nå bli med en gang i blandt, bare for å venne seg litt til noe mer enn en kort tur til butikken... Vi ferierer jo mye på sørlandet, og har svigers der, så det er definitivt en fordel om bilkjøringen går så smidig som mulig. For alles del...

Når vi først er i Sverige, tenkte jeg faktisk å handle litt også. Fylle fryseren, samt forberede at mini skal introduseres for fast føde. Han blir 6mnd til uken, og jeg aner virkelig ikke hvor tiden har blitt av!

Jeg skal lage et lite innlegg om speilet til uken. Det er nemlig et av punktene som burde være på plass før vinterferien som er like rundt hjørnet kommer ;-)

2 kommentarer

Anette

07.02.2016 kl.16:49

Så koselige bilder!

Ønsker deg en riktig fin søndag <3

07.02.2016 kl.21:32

Så koselig bilde ha en fin fin kveld

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits