Første tips til en lettere biltur med barn!

                                                                                                                              // Sponset produkt

Jeg har laget en liten liste som kan være med på å gjøre vinterferien med barn noen hakk enklere å takle. Det vil komme tips både til store og små barn, så følg med ;-) 

Idag vil jeg dele det første tipset til baby på reise.

"Benbat Giraffe" til bilen, med oppbevaring!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  

Denne giraffen er så søt! Den kan festes både i bilbøylen, eller i tak-håndtaket i bilen om du har det. Man kan feste både leker, smokker, koseklut mm. i bena på den, pluss at den har et eget oppbevaringsrom der du kan ha en liten overraskelse på lager. Jeg har lagt en liten rangle og noen smokker i, slik at jeg vet at jeg har noen på lur, hvis den faste skulle falle på gulvet eller bli borte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På undersiden er det et speil, som også er veldig populært hos de fleste babyer. Ingenting er så gøy som å få "respons" på sine egne ansiktsuttrykk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Nå som mini begynner å få tenner, er den visst veldig god å tygge på også, for den er ikke laget av vanlig stoff så den blir kissvåt av sikkel, men mer liknedne "softshell"-materiale, så den er både solid og myk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Festene man kan henge opp kosekluten i er myke, så de er også gode å tygge på ;-)

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Giraffen kan ikke bare brukes i bil, du kan bruke den hvor som helst egentlig. Når vi ikke er i bilen, får mini leke med den hjemme også. Den kan jo henges opp både i baby-gymmen, eller bare ha den "løst".

Når man skal ut på reise og det blir noen timer i bil hver vei, er det alltid lurt å ha en leke eller to som barnet ikke har sett før. Da er den nemlig spennende mye lenger, og man slipper kanskje unna med færre stopp langs veien... Vi som pendler fra Oslo til Mandal må jo ta pauser uansett, både til spising, strekking, og lek, men da vi testet ut denne i julen merket vi at mini "holdt ut" de siste 10 minuttene til bensinstasjonen istedenfor å starte hylekor... Vel verdt å prøve den ut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du får kjøpt Giraffen hos Lilleprinsen på Bekkestua, eller på nettet her. Husk at du får 10%rabatt på kjøpene dine både i nettbutikken OG i selve butikken, dersom du oppgir rabattkode "a4mamma" ;-) 

  

/Bettina 

Følg meg gjerne på Facebook , Instagram (a4mamma) og snapchat (brukernavn bettinagwold) =)

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits