Vinterferietips nr.2 til bilreise med barn

                                                                                                 //Sponset produkt

Vi reiser mye i bil med barna. Både på hytteturer og til svigers i Mandal. Det er ulik kjørelengde, men alle destinasjoner er såpass lange at de krever både underholdning og pauser på veien for barna. 

Idag vil jeg tipse om noe som jeg ved første inntrykk trodde kun var ment for de voksne; baksetespeil/bilspeil.

Når barnet sitte bakovervendt er det ikke så lett å se hvordan de sitter. Om hodet "detter" fremover, om de sover, har mistet smokken, klarer å lure seg ut av selen mm. En genial sak, dere vil få glede av i mange år fremover. Lillegutt satt bakovervendt til han var 5år, så dette gjelder ikke bare baby-perioden, men helt frem til barnet snus fremover.

Det er faktisk ikke bare vi voksne som har glede av speilet. Mini sitter stadig vekk og titter på oss og prater for seg selv. Ingenting er så gøy som sitt eget speilbilde, men når han appåtil kan se mamma og pappa foran, blir det en ekstra trygghet for ham også.Full kontroll på hva som skjer bak ;-)

 

Du kan kjøpe baksetespeil hos Lilleprinsen på Bekkestua, eller via nettbutikken. Husk at du kan få 10% på kjøpene dine, både i butikk og på nettet, når du oppgir rabattkode "a4mamma". 

 

/Bettina 

Følg meg gjerne på Facebook , Instagram (a4mamma) og snapchat (brukernavn bettinagwold) =)

 

3 kommentarer

Ingrid Kristine S. Austrheim

15.02.2016 kl.22:40

Så praktisk!

Bettina Giæver W.

17.02.2016 kl.20:18

Ingrid Kristine S. Austrheim: Ja, helt uunværlig for oss ihvertfall =) Har brukt speil til både eldstemann og mini, og ville ikke ha vært foruten ;-)

Ingrid Kristine S. Austrheim

17.02.2016 kl.21:44

Ja det skjønner jeg godt!

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits