Hårfin til våren

Gårsdagen hadde jeg gledet meg til siden midten av januar! Hver 2-3 mnd. unner jeg meg nemlig litt luksus. Hårluksus. Jeg går til fantastiske Cecilie hos Jan Thomas Studio. Det har jeg gjort de siste årene, og etter at jeg var utro én gang, har jeg blitt mer trofast enn noensinne. 

Jeg føler at jeg mister "alt" håret mitt nå når jeg ammer. Man kaller det jo ikke "ammehår" for ingenting! Det er ikke så mange fjoner heller, for det har ikke begynt å vokse ordentlig ut, det detter jo fortsatt av... Derfor var det ekstra godt at Cecilie sa at jeg fortsatt hadde masse hår igjen, selv om mye har falt av. 


Jeg fikk stripet etterveksten og klippet tuppene. Det er ikke alltid så mye som skal til for at man føler seg fresh. Det enkle er ofte det beste ;-) 


Jeg hadde som vanlig med meg mini, og utrolig nok holdt han ut. Han skulle liksom sove, men det var så mange spennende mennesker og lyder, så det ble til at han satt på fanget nesten hele tiden. Den eneste gangen jeg fikk lagt ham ned, var da saksen skulle svinges. Perfekt timing Mini! Perfekt timing <3

Mr. øyenbrynsguru Fred Hamelten dukket også opp, og underholdt mini under føningen. Jeg vet ikke helt hvem som koste seg mest, men dette må gjentas!

Tusen takk til Cecilie og alle hos Jan Thomas som var tålmodige og holdt ut med barnelyder og bleieskift på do ;-) 

/Bettina 

Følg meg gjerne på Facebook , Instagram (a4mamma) og snapchat (brukernavn bettinagwold) =)

 

2 kommentarer

eveliin

02.03.2016 kl.16:12

så sjønn du er :D ha en fin dag :D

Bettina Giæver W.

03.03.2016 kl.20:41

eveliin: Tusen takk søta <3 Og takk det samme!

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits