Bursdagskake - nailed it. Not.

Endelig kom den nye headeren på plass. Nå har jeg vært gravid på headeren siden juli, så det var på tide med et bytte ;-) 

Denne uken har lillegutt blitt syv år. Herrminhatt som tiden flyr! Idag skal vi feire med familien, og i den anledning gjorde jeg et hederlig forsøk igår på å lage bursdagskake. Jeg hadde lovet ham star wars kake, og vi tegnet/designet den sammen på papir, etter å ha sett diverse inspirasjonsbilder på pinterest.

Jeg er glad for at lillegutt har lært seg at det er tanken som teller, for resultatet ble ikke helt som noen av oss hadde tenkt. Reaksjonen hans imorges da han fikk se resultatet var: "Det går bra mamma. Du gjorde jo ditt beste, og det er det beste man kan gjøre det! Det er tross alt tanken som teller". Herlig. Når den ferske syv-pringen legger det frem på den måten, vet du at han innerst inne hadde håpet på noe mer fancy. Sorry kompis. Neste år bestiller jeg det ønskede motivet på rispapir, så sikrer vi oss ;-) 

Altså, jeg sier ikke at den ble direkte dårlig, men den ble bare ikke så fint som vi håpet på! Jeg har prøvesmakt en del av smørekremen, og om ikke den ser ut som a million dollars, så smaker den ihvertfall digg! 

Jeg fatter og begriper ikke hvordan folk får fine kanter på kakene med sukkerfondant, eller marsipanlokk. Eller hvordan de får den andreetasjen til å se ut som en perfekt sandkake som kommer rett fra bøtten. Jeg fikk en klump på toppen, og det var igrunn den som ødela det meste. Hadde vi holdt oss til én etasje, hadde det nok blitt penere... Men men. Jeg tipper at legoen han får senere idag gjør feiringen til noe annet enn en "jaja, du gjorde så godt du kunne mamma" - bursdag. Ellers gir jeg opp hele bursdagskarusellen altså!

Her har du noen av inspirasjonsbildene våre... Jeg har bare screenshotet fra pinterest, og prøvd å få med brukernavnene så du evnt kan søke opp bildet selv ;-)
 

 

____________________________________________________________________________

 

Fine ikke sant?

Da skjønner du kanskje hvorfor lillegutt syntes litt synd på meg imorges, da han så resultatet av alt strevet mitt...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Altså. Den er jo fin nok. Kul nok og alt det der. Det er bare det at vi hadde skyhøye forventninger til meg, og da ble vi nok litt skuffet begge to ;-)

 

/Bettina 

Følg meg gjerne på Facebook , Instagram (a4mamma) og snapchat (brukernavn bettinagwold) =)

 

 

2 kommentarer

Mina Gjerde

06.03.2016 kl.12:03

Syns du skal være super fornøyd med den der altså! Man får ofte høye forventninger som du sier, men kaka di var kjempe fin :)

Bettina Giæver W.

06.03.2016 kl.20:52

Mina Gjerde: Tusen takk skjønne deg =) Den smakte ihvertfall fantastisk!

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits