Minis nye leketøy!

                                                                                                                                        

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genseren har mini arvet fra pappan sin! 


Jeg husker det meste fra da lillegutt var liten som om det var igår. Til tross for at han fylte 7 år forrige uke husker jeg fortsatt alt fra hvordan han luktet som nyfødt, til favorittlekene hans. Heldigvis har jeg spart på en del som mini kan arve, men jeg må innrømme at det er veldig gøy med nye ting også. Spesielt når det er noe så kult som denne bilen! Jeg skulle ønske lillegutt hadde noe sånt da han var liten, men det er jo litt sent nå... Mini derimot? Han kommer til å ha glede av denne bilen lenge! Jeg har faktisk testet den selv, og den tåler at jeg sitter på den... Det er nok ikke akkurat anbefalt ettersom den anbefales for barn fra 1-3år, og jeg veier bittelitt mer enn en 3-åring, men litt forsiktig sitting gikk greit ;-) 

Enn så lenge klarer han ikke å sitte på den selv, men når vi holder ham og kjører rundt i leiligheten, skal jeg love deg at han smiler fra øre til øre! Legg merke til det lille bensinlokket bak ;-) Har du sett noe så kult?

Bilen heter "Mini Speeders" og finnes i flere farger/modeller hos Jollyroom. Akkurat nå så jeg faktisk at den er på tilbud, så hvis du vil spare litt kan det lønne seg å være rask ;-) 

 

/Bettina 

Følg meg gjerne på Facebook , Instagram (a4mamma) og snapchat (brukernavn bettinagwold) =)

#jollyroom #minispeeders #barn #baby #foreldreogbarn #mamma

 

4 kommentarer

07.03.2016 kl.19:34

Å så kul fik nesten lyst på en selv. Jeg ha en fin fin kveld

Bettina Giæver W.

08.03.2016 kl.12:04

Anonym: Hehe. Jeg også, det var derfor jeg måtte teste den ut litt ;-)

Cassandra Lysgård

07.03.2016 kl.23:54

Så kul! Den blir han nok glad i. :D

Bettina Giæver W.

08.03.2016 kl.12:03

Cassandra Lysgård: Ja <3 Den har blitt en favoritt allerede!

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits