Ok. Den ble visst på deling...

Jeg er veldig for at barn skal lære seg å dele fra tidlig alder, men jeg er også veldig for at de skal lære seg forskjell på "min-din-vår". Det kan jo komme godt med både når de begynner å krangle om leker etterhvert, og når de blir eldre (jmf. Min kropp-din kropp osv). De kan lære seg at noe er mitt eller ditt, men også at det går an å låne. Litt som med blånissene egentlig; vi låner, og gir noe tilbake! 

Den nye bilen til mini, er ikke lenger bare mini sin... Lillegutt syntes nemlig også at den var skikkelig kul, og han klarer jo faktisk å kjøre rundt med den, så nå har jeg gått med på at de får ha den på deling... Han er forresten 7år, så målgruppen for bilen er nok litt bredere enn fra 1-3år ;-)

Jeg vet ikke helt hvor lenge han syntes den er kul, eller om den er på sitt kuleste nå, ettersom den egentlig var mini sin, men det vil jo tiden vise... Enn så lenge fyker han ihvertfall frem og tilbake i full fart, til minis store begeistring! 

Bilen heter "Mini Speeders"  og er fra Jollyroom <3

 

/Bettina 

Følg meg gjerne på Facebook , Instagram (a4mamma) og snapchat (brukernavn bettinagwold) =)

#jollyroom #minispeeders #barn #baby #foreldreogbarn #mamma

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits