Minis nye sko

Hvis det er noe som er søtere enn babyklær, må det være babysko. Mini har så store føtter, at alle søte sko jeg hadde spart på fra lillegutt, forlengst har blitt for små. Da hjelper det at onkel og tante tropper opp med et skikkelig kult par! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Han skjønte fint lite da han fikk dem på, og selv om det selvfølgelig er helt unødvendig med sko til en baby, må jeg si at jeg digger dem! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lillegutt begynte å gå rundt ting han kunne holde seg i da han var 6mnd, så det er kanskje ikke så lenge til mini begynner med det samme? Han har jo rundet 7mnd nå (jeg vet, tiden flyr!), så i mitt hode er det snart på tide ;-) 

Igår var vi på kontroll på helsestasjonen igjen. Vi var ganske spente på vekten hans, for han er en skikkelig plugg! Pappa kaller ham bare "Mini-Mike" etter Mike Tyson... Det sier jo litt. Han veier like mye nå, som lillegutt gjorde da han var ett år... Hva kan jeg si? Gutten har matvett! Fløte i puppene eller ei, han er innenfor normalen. Riktignok i øvre sjikte, men innafor ;-) Viktigst av alt er vel at han har det bra og er blid som en sol. Det er akkurat som at han tar igjen for alt det vonde da han hadde kolikk. Hver dag uten smerter er en fryd! 

Nå kommer minnene fra da lillegutt var liten tilbake for fullt. Vi har jo så mye å se frem til! Første steg, første ord, første rampestrek... Ahh. Det er mange små gleder i livet nåe man har barn <3

 

/Bettina 

Følg meg gjerne på Facebook , Instagram (a4mamma) og snapchat (brukernavn bettinagwold) =)

 

 

3 kommentarer

Jane Kvale

16.03.2016 kl.08:21

åååå babysko <3<3<3

Bettina Giæver W.

16.03.2016 kl.08:36

Jane Kvale: <3 <3 <3

16.03.2016 kl.21:03

Å så kule ha en fin fin kveld

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits