Påskeegg til barna - Smudis!

Idag har jeg tatt på påskegenseren min! Det er det eneste gule i klesskapet mitt, og den brukes kun i anledning påske. Imorges var det påskefrokost på skolen, så da måtte jeg jo "pynte" meg! Man sier jo at om man har noe i skapet man ikke har brukt på ett år, kommer man heller til å savne det, og kan heller gi det bort. Vel, nå har jeg brukt den, så da får den bli ett år til...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har som tradisjon å lage påskeegg til lillegutt, uansett om han er hos meg eller pappan sin. Det blir jo fort veldig mye snop i påsken (og julen, pinsen, bursdager, ferier, hytteturer osv.), så jeg prøver å være flink til å legge noe annet enn bare godteri i egget hans. Litt syntes jeg er helt greit, men man trenger ikke å overdrive! 

Dette blir minis første påske, og mange vil sikkert tenke at det er galskap å lage påskeegg til en på 7mnd, ettersom han ikke skjønner noe av det allikevel... Vel, jeg har laget egg til ham allikevel ;-) 

For en liten stund tilbake bestilte jeg noe genialt. Gjenbruksbare smoothieposer! Jeg hørte om det via "hjemmelaget babymat" - gruppen på facebook, og tenkte at jeg måtte prøve det ut. Det er jo helt hinsides å betaler 10-20kr for en ferdig-smoothie på butikken! Si et snitt på 15 kr dagen da, da koster det deg 105kr i uken bare på smoothie! Hvis du ganger det med 4 er du oppe i 420kr. 420kr i mnd på smoothie? Nei takk.  Tenk så mye penger det er å spare på å lage smoothie selv! Det har ihvertfall jeg tenkt til å prøve ut, så nå er posene altså i hus.

Jeg bestilte også med en sammenbrettbar trakt som gjør det enkelt å fylle posene. Denne har jeg allerede prøvd ut til sviskemosen jeg lager, og jeg går ikke tilbake til "skje-metoden" som jeg brukte før! Da blir det nemlig fort søl...

Posene er bestilt fra Smudis og er faktisk billigere der enn om du bestiller liknende produkter på e-bay! Disse sendes fra Norge, så du slipper å betaler flere hundre kroner i frakt... Smudisposene kommer to størrelser og selges i 4pk eller 8pk, og 8pk´ene er faktisk på salg nå ;-) (Og nei, jeg har ikke fått betalt for å skrive det)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lillegutts egg: Smoothieposer, lite egg med godteri, "diablo"-leke, nye fargeblyanter og et Star Wars aktivitetshefte. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minis egg: Smudisposer, myke munnstykker og trakt til smudisposene, selvlysende smokker (lifesaver på natten!) og egentlig solbriller...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Solbrillene har jeg ikke fått kjøpt ennå, for de er jo utsolgt overalt! Hvid du vet om noen som har babysolbriller med strikk, helst i blå, som ikke tømmer lommeboken, tips meg gjerne! 

I år får gutta altså hvert sitt påskeegg, med (tomme) smoothiesposer i, rett og slett fordi hjemmelaget smoothie ikke har like lang holdbarhet som kjøpeversjonen... Lillegutt får de store posene, mini får de små...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Påskegenser ass...

I påsken blir det oppgaveskriving på meg. Jeg har tross alt en eksamensoppgave som skal leveres om ikke så alt for lenge, og jeg har ikke begynt å skrive ennå... Det er nesten så jeg håper på dårlig vær når vi drar opp på fjellet, men bare nesten ;-) 

 

/Bettina 

Følg meg gjerne på Facebook , Instagram (a4mamma) og snapchat (brukernavn bettinagwold) =)

 

10 kommentarer

Hanne

17.03.2016 kl.15:32

Tusen takk for gode tips! 8 åringen her er faktisk ikke så glad i godteri i motsetning til sin mor😉jeg vurderer også å lage hjemmelaget smoothie til babyen.Er det lett å få smoothie inn i posene tror du? Digger bloggen din, GOD PÅSKE 🐥

Bettina Giæver W.

17.03.2016 kl.19:38

Hanne: Hei Hanne! Det er jo masse annet rart man kan legge oppi eggene også som ikke trenger å koste skjorta ;-) Fotballkort, fargeblyanter, liten lego, sprettball, smoothie + + På Søstrene Grene og Nille finner man ofte sånne småting billig ;-)

Det er zip-lock i bunnen av posene, og med trakten skal det visst gå veldig greit fra hva jeg har hørt av andre! Gleder meg til å prøve!

Ruth Borgersen

17.03.2016 kl.19:55

de var utrolig kjekke da. hadde definitivt kjøpt om jeg hadde hatt barn. og du har helt rett, det er alt for dyrt å måtte kjøpe ferdig smoothie om man kan lage det hjemme. det blir jo mange kroner spart til slutt. ønsker deg en fin kveld videre. liker veldig godt bloggen din. :)

Bettina Giæver W.

17.03.2016 kl.19:59

Ruth Borgersen: Tusen takk Ruth <3 De kan sikkert brukes til voksne på farten også ;-)

Elena

17.03.2016 kl.20:20

Fin påskegenser! :-D

Bettina Giæver W.

17.03.2016 kl.22:10

Elena: Takk =)

Gunhild

17.03.2016 kl.21:29

Jeg kjøpte kjempegode solbriller til veslemor på 10 mnd på barnisolen.no, rask levering var det også :-)

Bettina Giæver W.

17.03.2016 kl.22:10

Gunhild: Åååå da skal jeg sjekke ut det! Spørs om de rekker å komme før påsken da? *Ute i siste liten som vanlig* ;-)

Line

17.03.2016 kl.23:13

Takk for tips og jordnær og fin blogg!! <3

Har du vært innom apotek og sett?

Goood påske :D

Bettina Giæver W.

17.03.2016 kl.23:25

Line: Tusen takk Line! Jeg har vært innom 3 forskjellige apotek. Alle var utsolgt for modellene med strikk :-( Kanskje jeg finner det på 4.forsøk?

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits