NattuglenEttersom vi straks tar påskeferie, har vi begynt å teste ut noe nytt med mini. Det var nemlig ganske problematisk å legge ham forrige gang vi var på hyttetur, og han endte opp med å holde hele hytta våkne til 05-06tiden på morgenen. Jeg hadde ikke tenkt over at sonos-anlegget vårt hjemme er tilkoblet wi-fi, og dermed ikke funker på hytta... Dermed måtte han sove uten den berømte sovelisten sin på spotify. På natt nummer tre gav jeg opp, og fant én rolig sang på ipaden som gikk på repeat hele natten. 

Nå har han fått seg en nattugle som både kan spille musikk og lyse opp rommet i stjernemønster. Vi har brukt den både hjemme, og da vi var borte i middag for noen uker siden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SAMSUNG CAMERA PICTURES

I middagsselskapet skulle mini legge seg i vognbagen sin... Han er jo ikke vant til å bli lagt i den på kvelden, men først gjorde vi allikevel ingenting utenom de vanlige rutinene. Vi la ham ned og sa natta. Det funket ikke. Vi var inn og ut, men han fant ikke roen. Heldigvis hadde jeg tatt med uglen hans (den veier jo ingenting), og så fort han fikk en rolig melodi og stjerner i taket, roet han seg. Utrolig nok! Han blir så fascinert av stjernene, så han ligger og titter på dem en god stund. De skrus av automatisk etter 30minutter, og da har han som oftest sovnet <3 

Idag drar mini og jeg opp på hytta, med uglen i bagasjen. Jeg krysser fingrene og håpet at den gjør en like god jobb nå, som den gjorde under middagsbesøket... Kanskje det er en mulighet for at uglen og fjelluften i kombinasjon, gjør at jeg kan kommer nogenlunde uthvilt hjem fra ferie for én gangs skyld?

Jeg skal innrømme at det er godt å kunne legge seg på sofaen og sove, uten dårlig samvittighet, når mini tar formiddagsluren sin... Allikevel merker jeg at jeg savner lillegutt. Jeg syntes det er fryktelig trist å feire påske på fjellet med familien, når han ikke er med. Det er det samme i julen. Familien er ikke komplett når en av hovedpersonene mangler... Det er ikke så mye jeg får gjort med det. Jeg tenker at han helt sikkert koser seg med pappaen sin, og at det er "min" tur neste år ;-) 

Nattuglen er fra Woodlii via Jollyroom, seng og sengehimmel er arvet <3 

Alexander jobber i påsken, så han får noen rolige dager hjemme uten sutring og kjerringmas før han kommer oppover etterhvert... Fint for ham, og fint for meg. Da kan han hvile seg opp til å ta noen tidlige morgener med mini på hytta ;-) 

/Bettina 

Følg meg gjerne på Facebook , Instagram (a4mamma) og snapchat (brukernavn bettinagwold) =)

 

#barn #baby #jollyroom #nattlampe "woodlii 

 

3 kommentarer

Hanne

21.03.2016 kl.12:47

Å så flott! Tror jeg må bestille en sånn til jenta mi på 5 mnd. Hun vil som regel sovne oppå meg, kanskje hun lar seg fascinere av denne ugla! Hun blir så utrolig aktiv når jeg prøver å legge henne i sprinkelsengen. Håper hun snart klarer å finne søvnen selv, uten pupp i munnen 😉God påske!

Bettina Giæver W.

29.03.2016 kl.10:12

Hanne: Hei Hanne. Jeg skulle ønske jeg hadde hatt den med eldstemann også, for han var en sånn som kun sovnet med pupp i munnen... Mini tar smokk, så han ser kun på puppen som et matfat, ikke kos... Det kan ihvetfall være verdt et forsøk ;-) Jeg fant forresten ut nå på fjellet at en av lyd-funksjoneneer "hjertelyd", så kanksje stjerner i kombinasjon med "dunk.dunk" hadde funket?

22.03.2016 kl.09:55

Så genial den ugla så ut lykke til og en riktig god påske

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits