Nå skjer det ting!

Jeg tror det er vanskelig å unngå å sammenlikne utviklingen mellom barn. Kanskje spesielt med sine egne. Jeg gjør ihvertfall det, og så langt har mini ligget ganske langt bak lillegutt... De er som dag og natt på mange områder, på godt og vondt. Lillegutt var en bærebaby, der det kun var pupp og kos som gjaldt. Mini er bare interessert i puppen om han er sulten, og kos? Det vil han ihvertfall ikke ha noe av! 

Lillegutt begynte å reise seg opp i sprinkelsengen og tusle rundt da han var 6-6,5mnd. Jeg vet, det er veldig tidlig, men for meg så ble det "normalen". Da mini var 6,5mnd var han ikke i nærheten av å klare det. Han trivdes godt på gulvet og ålte seg bortover. Helsesøster sier at han fortsatt ligger foran, men i mitt hode ligger han altså en måned eller to bak. Jeg har slått meg til ro med det, og tenkt at det egentlig er like greit at han ikke begynner å gå ennå. Da har jeg litt bedre tid på meg til å rydde unna alt i stå-høyde for ham! Overraskelsen var derfor stor, da han i påskeferien endret seg over natten. Fra å krype, begynte han å krabbe. Fra å krabbe begynte han å sette seg opp både på rumpa og på knærne. Fra knærne var veien videre kort, og før jeg visste ord av det, stod han oppreist og holdt seg fast i det første og beste han fant. 

Nå er det ingen vei tilbake. Han reiser seg på absolutt alt, være seg mennesker, stoler, bord, støvsuger eller skuffer. Bare han får tålig tak, bærer det rett opp. Han setter seg opp og blir sittende. Dette er jo en helt ny verden for ham! 

Nå må jeg bare huske å skrive det inn i boken hans, for før vi vet ord av det, begynner han på skolen!

 

/Bettina 

Følg meg gjerne på Facebook , Instagram (a4mamma) og snapchat (brukernavn bettinagwold) =)

 

 

Én kommentar

31.03.2016 kl.20:37

Å så spendene tid det er ho så moro å se fremgangen for vær dag ha en god kveld

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits