Nerf - slipp barnet i deg løs!

 

Lillegutt fikk sitt første Nerf-gevær til jul, og det andre til bursdagen sin. Jeg er jo imot at små barn skal gå rundt med pistoler og skyte på folk, men vi har alltid hatt veldig klare regler, selv med kruttpistol. Det er ikke lov til å sikte på mennesker eller dyr, uansett hvor fake pistolen ser ut. Vi hadde faktisk en episode da lillegutt var rundt 3-4år og gikk rundt og siktet på meg. Reglene har vært klare fra dag én, og både én og to advarsler ble gitt. Tredje gangen tok jeg pistolen fra ham, og kastet den så hardt jeg kunne inn i ett tre. Den brakk faktisk i to, og jeg fikk selvsagt verdens dårligste samvittiget, men han lærte av det. Når mamma sier at hun skal ta pistolen og ødelegge den hvis du ikke gir deg, så gjør hun nettopp det. 

Nå som lillegutt har rundet 7år, følger han reglene til punkt og prikke. Derfor gjør det meg ingenting at han har både lekegevær og pistol. Jeg liker nemlig også å skyte, og har aldri tapt en luftgeværkonkurranse i hele mitt liv. 

Imorges var jeg alene med barna, og så fort mini innledet formiddagsluren sin, var det frem med geværene. Vi satte opp tomme Avent-begere som blink (vi ønsker oss ordentlig blink!), og siktet oss inn mot Bulls-eye. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tror det tok tre runder før noen av oss traff. Vi traff mye rundt, men ikke blinken. På siste runde fikk vi inn ett skudd hver, og jubelen stod i taket! 

Jeg digger å ha barn. Det er så gøy å ha en unnskyldning til å bygge hytte i stuen, og male seg som en enhjørning i ansiktet! 

 

/Bettina 

Følg meg gjerne på Facebook , Instagram (a4mamma) og snapchat (brukernavn bettinagwold) =)

 

 

Én kommentar

statsfruen

10.04.2016 kl.00:35

Enig i at det er viktig å bevare leken i seg! God helg til dere. :)

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits