Blåmandag

I helgen har vi vært en del hos mamma og pappa. De har ganske stor hage der alle er mye på sommeren, så det skulle bare mangle at alle hjelper til med å sette den i stand. Det er der vi skal ha dåpsfesten til helgen også, så når godværet først meldte seg, var vi ikke vonde å be! Jeg ønsker meg virkelig hage selv... Det er så deilig å få brukt kroppen aktivt (raking er tungt!) samtidig som man ser resultater veldig fort.

Etter å ha vært ute så og si hele helgen, var jeg så sliten i kroppen igår, at jeg la meg tidlig. Jeg var i seng til 00.15, og det er tidlig for meg... Det tok ca 10minutter før mini våknet. Han var potte tett i nesen, og da nytter det ikke å okkupere munnen med smokk! Han sovner som regel aldri uten smokken sin, så etter det holdt han det gående.

Jeg tror jeg gav ham smokken ca 50ganger og sugde ut snørr (alle som har barn vet hva jeg snakker om) 5ganger på under 3 timer. Vi sovnet først i 04.45 tiden, før dagen begynte på ordentlig da lillegutt kom inn i 7-7.30 tiden. Jiiiises!

Nå har jeg akkurat lagt mini ut i vognen på verandaen, så nå krysser jeg armer og ben for at vi begge får en god time eller to på øyet!

/Bettina 

Følg meg gjerne på Facebook , Instagram (a4mamma) og snapchat (brukernavn bettinagwold) =)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits