Nødvendig shopping

Idag må jeg ut på shopping. Ja faktisk, jeg MÅ ut på shopping. Mini er så pottetett i nesen ar det går ut over nattesøvnen til absolutt alle her hjemme!

Når solen steker og klærne forsvinner, glemmer man fort at det fortsatt er kaldt i skyggen... Hele familien er tette og såre i halsen, og verst er det for mini. Han skjønner jo ikke at det snart går over!

Vi suger snørr og drypper med Otri-baby, men det viktigste er nesten å heve sengen hans i hodeenden. Jeg har ofret noen av sangbøkene mine, samt en barnebibel, men nå er det nok. Hver gang jeg skal flytte litt på sengen hans raser bokhaugen, og sidene krøller seg. Det er et tidsspørsmål før papirinnsamlingen blir siste hvilested.

 

Jeg må rett og slett kjøpe sengeklosser!

 

Jeg har funnet noen fine klosser hos Lilleprinsen, og der har de også en vognpose jeg lenge har siklet etter å kjøpe, så idag tar mini og jeg turen til butikken på Bekkestua =)

 

Hvem vet, kanskje vi kjører kystveien hjem igjen og får inhalert litt salt sjøluft? Nå håper jeg Alexander snart sjøsetter båten forresten... Jeg klarte nemlig ikke å sitte i båt med bekkenet mitt da jeg var gravid i fjor sommer, så i år vil jeg gjerne få tatt igjen for det tapte ❤

 

 

 

 

 

 

/Bettina 

Følg meg gjerne på Facebook , Instagram (a4mamma) og snapchat (brukernavn bettinagwold) =)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits