Nyforelsket <3

                                                                                                                                          //sponset produkt

Jeg har aldri vært så glad i en vognpose, som jeg var/er i "Easygrow-nature"- posen vi har brukt i vinter, men nå som våren er her, har den altså blitt for varm, og måtte til slutt pakkes bort til neste vinter.

Jeg har lenge siklet på den grå Minene vognposen med elefant på, men da jeg så at det har kommet nytt design i år, fikk Alexander være med å bestemme... Han elsker nemlig sjøen og båtlivet, så da måtte elefanten min vike for båtenlidenskapen hans. Det er jo greit at gutta også kan være med å bestemme litt, selv om jeg mistenker at de fleste ikke bryr seg så mye om mønster eller farger på ulike babyting... 

Nå er ihvertfall skjønnheten på plass i vognen, og mini er ganske så fascinert av båten. Bra valgt Alex! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når sommeren kommer, kan hele fremsiden tas av, slik at den blir en sittemadrass. 2-1 med andre ord ;-)

Hvis du bestiller fra Lilleprinsen, eller tar deg en tur innom butikken på Bekkestua, husk å oppgi rabattkode "a4mamma", så får du fortsatt 10% avslag på kjøpene dine ;-) 

 

Idag skal vi grille middag ute for 4. eller 5. gang på én uke... Vi prøver å variere litt med maten, men når solen varmer, MÅ grillen i bruk! Heldigvis er Alexander flink til å lage mat, så vi varierer litt med hva slags kjøtt og hvilke grønnsaker vi slenger på ;-) 

 

/Bettina 

Følg meg gjerne på Facebook , Instagram (a4mamma) og snapchat (brukernavn bettinagwold) =)

#baby #lilleprinsen #Minene #vognpose #vårpose

 

 

 

 

2 kommentarer

Silje Helen

21.04.2016 kl.19:38

Såå fin :-) Den så utrolig deilig ut!!

Bettina Giæver W.

22.04.2016 kl.09:47

Silje Helen: Tusen takk <3 Den er utrolig myk og god!

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits