De kom i tide - dåpssko <3

For noen uker siden bestilte jeg dåpssko til mini. Man vet jo aldri når ting dukker opp når man bestiller fra det O´herlige utland, og leveringstiden for disse var altså mellom forrige uke og neste uke en gang... Jeg tok en råsjans og ba til høyere makter (de er tross alt til dåpen) om at de skulle komme frem i tide. Guess what? De kom igår! 

Har du sett noe så nydelig?

Jeg bestilte i str L som skulle tilsvare 12-18mnd så vi skulle ha litt å gå på. De satt som et skudd allerede nå, og kommer ikke til å passe om en måned, så både sko og dåp kom i grevens tid... 

Dåpskjolen prøvde vi på igår. Den er det min mormor, altså minis oldemor, som har heklet, og den har blitt brukt av alle barna på min side av slekten. Det merkes på størrelsen at de andre barna, inkludert lillegutt var yngre enn 8 mnd da de ble døpt, for den var ganske stram! Gutten har jo matvett og er en god del større enn lillegutt var på hans alder. Jaja... Han skal bare ha den på i kirken, så det får gå!

Utover ettermiddagen og kvelden idag begynner gjestene å strømme til fra både inn- og utland, og imorgen er det duket for en liten grillfest for de reisende gjestene. Min familie kan tross alt se mini "når de vil", så imorgen prioriterer vi Alexanders familie. Familien fra England har faktisk aldri møtt mini før, så nå er det virkelig på tide ;-) 

Idag har lillegutt fri fra skolen, så vi skal svømme med onkel Rasmus før støvsuging og vasking står på timeplanen. Vi må jo ha det litt fint til gjestene kommer imorgen!

Dette speilet trenger også en vask ser jeg...

 

/Bettina 

Følg meg gjerne på Facebook , Instagram (a4mamma) og snapchat (brukernavn bettinagwold) =)

#dåp

8 kommentarer

Marianne

15.04.2016 kl.10:06

Så søte sko!!!

Bettina Giæver W.

16.04.2016 kl.21:12

Marianne: Ja, ikke sant <3

Bente

15.04.2016 kl.10:28

Søte sko💙 Lykke til med barnedåpen og resten av helga😄

Bettina Giæver W.

16.04.2016 kl.21:12

Bente: Tusen takk skjønne deg =)

Hanne

15.04.2016 kl.12:39

Fine sko! Kan jeg spørre hvor du fant de? Lykke til med dåp ⛅

Bettina Giæver W.

16.04.2016 kl.21:12

Hanne: Hei! Tusen takk!
Skoene er kjøpt på nettet via home.com ;-)

Birgitte

15.04.2016 kl.22:12

Håper dere får en kjempefin dag på søndag! Så fin han er i dåpskjolen :)

Bettina Giæver W.

16.04.2016 kl.21:11

Birgitte: Tusen takk =)

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits