Skjult "talent"

Endelig er vi på plass hos svigers i Mandal. Oslo-Mandal er i utgangspunktet ikke så himla langt, men med trafikk og veiarbeid blir turen litt i det lengste laget for en vanlig helgetur. Derfor prøver vi å planlegge så vi kan ha noen langhelger her i ny og ne!

Med lillegutt plassert hos pappan sin, vendte vi snutene sørover i går morges. Allerede ved Holmestrand var det kø, og første stopp ble gjort to timer før vi egentlig hadde tenkt. Sånn er det jo når man har disse små. Ingenting blir som man har planlagt, og man må bare bruke den tiden det tar.

Etter første stopp satte jeg meg i baksetet for å holde mini med selskap. Det er klart at det er kjedelig for ham å sitte fastspent, når han trives best med å krabbe rundt og reise seg på ting! Vi lekte med tyggisbokser som lagde lyd, solskjermen fra Tinkafu, en maraccas jeg fant i stellevesken og boken om dyrene på bondegården som jeg slang oppi i siste liten før avreise. Alt falt i smak, men det er begrenset hvor lenge det er gøy å leke med det samme, så gleden var stor da Alexander fant et gammelt munnspill fra lillegutt mellom setene etter stopp nummer to!

Jeg er riktignok ganske musikalsk, men munnspill har jeg ingen erfaring med. Det dreit heldigvis mini i, så jeg øvde meg i bilen til hans store begeistring. Jeg tror jeg kan "Old McDonald" nå, men du kan jo se selv om det er godkjent?

video:video

Nå skal vi bort til noen familievenner og hilse på både lam og grisunger! Vi har øvd oss på hva de sier, så nå er jeg spent på reaksjonen til mini når han får se dyrene in real life!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits