Walking baby

Da lillegutt var 8,5mnd slapp han taket fra sofakanten og gikk 15skritt. Ingen skjønte noen ting, ikke engang han selv.

Det må ha vært en glipp.

Det ble med den ene gangen før han slapp seg for godt da han rundet 9mnd.

Mini trives godt med å krabbe, og har tatt det meste i livet i et ganske bedagelig tempo så langt. Han krabber til den store gullmedaljen, men har ikke fått en eneste tann og brekker seg av alle matbiter. Han ser ut som et spørsmålstegn når vi spør hvor stor han er, og han kan fortsatt ikke si hva grisen sier.

Jeg har innfunnet meg med at barn er forskjellige, selv søsken, og stresser ikke lenger med at han har ligget bak storebror. Jeg tror de fleste barn ligger bak storebror. Han var ekstrem!

Det er rart med det. Idèt man senker skuldrene skjer det noe. Både Alexander og mamma har sett det. At mini har sluppet taket og begynt å gå.

Jeg har ikke trodd dem, for jeg har ikke sett det selv, før nå.

Han står støtt uten å holde seg fast, og om det er noe som frister nok? Ja, da setter han den ene foten foran den andre og tar noen skritt! Om han kan gå? Nei, det vil jeg ikke si. Allikevel kan han altså ta noen skritt før han enten deiser i gulvet eller i armene på noen =)

Det er helt vanvittig hvor fort de siste månedene har gått. Han har vært lengre utenfor enn inni magen, og om under 3mnd begynner han i barnehagen! Det er jo helt vilt!

Nå gjelder det å henge med i svingene, for før vi vet ordet av det flytter han vel ut!

2 kommentarer

Lise

23.05.2016 kl.23:36

Min fire år eldre bror gikk når han var 9 mnd gammel, og snakket rent når han var to. Jeg rørte meg ikke før jeg var 16 mnd, og snakket ikke før jeg var 4 år. At mamma og pappa ikke sendte meg til utredning er, for meg, et under! Og nå har jeg en doktorgrad, så det er nok ikke noe å bekymre seg over ;)

Bettina Giæver W.

25.05.2016 kl.21:00

Lise: Haha. Nå lo jeg godt her og senket skuldrene ;-) Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits