Supermamma!

Idag har jeg gjort jobben min. Jeg har utført min viktigste arbeidsoppgave i livet, og det med glans. Jeg har vært 100% tilstede for lillegutt. 

Vi har hatt "mamma-og-lillegutt-dag".

Vi har deltatt på "Barnas Sommerkolldag" i Holmenkollen med hinderløyper for barna og spist is. Bare oss to.Ja, også har vi vært på kino. Det var riktignok med Marna og Theodor, men allikevel. Vi så på Robinson Crusoe og spiste godteri. På en søndag. Noen ganger er det så innafor som det kan få blitt ;-) 

Vi har snakket, vært stille, ledd og kost oss. Akkurat sånn de skal være. Det er sånne dager som gjør at jeg føler at jeg har noe å bidra med. Det er så kjedelig å måtte være den strenge! Jeg hater å være streng, men det er vel litt av greia med å være forelder, er det ikke? Vi må sørge for at barna våre vokser opp til å bli sunne og høflige medmennesker ;-)

 

Jeg skulle egentlig ha trukket vinneren av solbrille-giveawayen idag, men fordi brillene er så kule, er det faktisk helt utsolgt i noen farger. Jeg vil jo gjerne at vinneren skal få velge fritt, så da venter jeg faktisk litt med å trekke til de har fått fyllt opp lageret igjen... Både Lilleprinsen og jeg beklager det, men finværet kom "dessverre" litt brått på denne gangen ;-) (Du kan imidlertid øke vinnersjansene dine ved å dele giveaway-innlegget og kommentere igjen!) 

Jeg lover å holde deg oppdatert!

 

//Bettina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits