Snap'en som fikk tårene til å trille

Jeg har aldri lagt skjul på at jeg ønsker meg mange barn. Dersom jeg hadde vært en av de gravide som klarer å holde seg på bena gjennom hele graviditeten, hadde jeg ønsket meg 4 eller 5 barn. Dessverre er kroppen min tydeligvis ikke så glad i å være gravid, så jeg henger over toalettskålen og støtter meg på krykker ca 90% av graviditeten.

Sånt blir man sliten av...

Jeg har moderert ønsket mitt, slik at jeg nå kan gi meg etter barn nummer 3, men Alexander har ikke vært enig. Han var nok ikke helt forberedt på alle vondter for meg og ansvar for ham, og ihvertfall ikke kolikken til mini! Han har derfor satt strek nå. Han er fornøyd med 1+1 og truer meg med å "kappe strengen".

Jeg "kan" ikke bli gravid nå pga sykdommen min ("Graves sykdom" for deg som er ny leser, og jeg kan bli gravid, men det anbefales ikke når jeg fortsatt er under behandling), så det er uansett ihvertfall 1,5-2 år til vi kunne ha prøvd.

Ettersom tiden har gått og Alexander har stått like fast på sitt, har jeg godtatt mer og mer at jeg ikke skal lengte etter det jeg ikke har, men heller sette pris på det jeg faktisk har. Jeg ville aldri vært foruten de to barna jeg har, og jeg er evig takknemlig for at de er friske! Det kan jo være at vi ikke hadde vært like heldige med nestemann...

Helt ut av det blå, tikket det inn en snap fra Alex idag. Jeg merket at pulsen steg og at jeg ble helt varm. Tårene presset på, og jeg stod der for meg selv med gråten i halsen og verdens bredeste smil.

Det finnes håp!!!!

/Bettina

4 kommentarer

cathrinebare

02.06.2016 kl.21:53

Fin snap =) Masse lykke til hvis dagen kommer <3

Bettina Giæver W.

05.06.2016 kl.23:23

cathrinebare: Tusen takk <3 nå må han bare ikke endre mening!!!

03.06.2016 kl.20:25

Å så koselig at han også vill ha en til lykke til hvis det skjer

Bettina Giæver W.

05.06.2016 kl.23:23

Anonym: Jaaaa!! Nå må han bare ikke endre seg!!!

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits