Første etappe

//sponset lampe

Da var ferien sparket igang. Vi skal i barnedåp utenfor Molde til helgen, og har derfor allerede begynt å kjøre. Det er nemlig ikke bare å kjøre 8-9timer i ett strekk med en utålmodig tass i baksetet...

Første etappe første oss oppover Østerdalen. Vi har hytte/sommersted her, så første stoppested ble altså hytta.

Jeg må si det er deilig å kunne overnatte på et kjent sted, der sprinkelsengen står ferdig montert og lekekassen er full av leker mini ikke husker fra sist. Det er noe eget med hytteleker altså! De går liksom aldri ut på dato! Bortsett fra at de faktisk gjør det da, men det er vi ikke så nøye på ;-)

Pappa visste vi skulle ta første overnatting her, så han hadde lagt igjen noen øl i kjøleskapet fra gutteturen hans forrige helg. Det var ett stykk lykkelig Alexander som fant dem!

Mini har allerede sovnet i sprinkelsengen.

Heldigvis.

Med uglelampen og sovemusikken sin blir det jo nesten som hjemme... Det er ihvertfall noe kjent på et enn så lenge ukjent sted, og det skaper trygghet.

Uglen er fra Jollyroom og har vært med oss på alle overnattingsbesøk helt siden vi fikk den. Den lyser stjerner som bytter farge, og kan spille flere ulike melodier som skrur seg av automatisk etter ca en halvtime.

Den blir med oss i hele sommer for å si det sånn ;-)

Imorgen er planen å se an været. Hvis været er bra, tar vi hele dagen på hytta. Hvis det er regn, begynner vi andre etappe allerede på formiddagen ved første lur for mini.

Neste stopp er Bjorli. Jeg aner ikke hvor det er, men Alexander er sjåfør, så jeg regner med at han har kontroll ;-)

Jeg prøver å snappe litt underveis, men jeg har fått ny snap (igjen), og det mye brukernavnet er a4-mamma (med bindestrek ja... Noen hadde allerede tatt det uten, men det er altså ikke meg...)

På vei hjem fra dåpen, er planen å kjøre Geiranger. Det gleder jeg meg virkelig til! Følg med på snap!

/Bettina

#jollyroom #woodlii #spons #ugle #nattlampe #baby #barn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits