Hva er det jeg driver med????

Vi er på vei til Molde. Eller en øy utenfor Molde for å være eksakt... Vi deler opp reisen i tre etapper, med to overnattinger. Det nytter nemlig ikke å tilbringe 9 timer i bil på én og samme dag når man har en utålmodig tass i baksetet! 

Første etappe igår endte på hytta i Østerdalen. Turen kunne ikke ha gått bedre! Mini sov hele veien! Vi kjørte akkurat litt etter leggetid så han skulle være så trøtt som mulig, og det funket!

Jeg la for første gang litt sjel i snappingen igår, og hvor typisk er det ikke da, at jeg, KRONIDIOTEN, ikke har sjekket innstillingene på den nye snap´en? Jeg hadde visst på private innstillinger jeg (det er visst sånn når man åpner ny), så Mystoryen ikke var offentlig allikevel... Heldigvis har jeg en del oppegående følgere som snappet meg og lurte på hvorfor i granskauen jeg har reklamert for Norgestur, uten ett eneste bilde på snap... Sorry! Jeg har nå endret innstillingene, så nå skal alt være i orden. 

Dessverre oppdaget jeg jo ikke dette før idag, så gårsdagen og halve dagen idag er "borte", men siste etappe kommer altså imorgen! Da skal vi kjøre fra Bjorli til Otrøya, og da kjører vi visstnok forbi trollstigen! På vei hjem etter helgen skal vi kjøre via Geiranger, så da håper jeg på noen flotte naturopplevelser <3 

Dette stedet er mitt fristed. Det er ikke strøm eller innlagt vann, og for å få dekning på telefonen, må det være relativt skyfritt ute, samt at du må stå med telefonen opp i været og vite hvilken retning du skal peke den mot. Deilig!

Idag bar det videre mot Bjorli. 

Det holdt faktisk med én stopp idag når jeg satte meg i baksetet med mini etter pausen. Det hjelper at han har begynt å gå. Han blir mer sliten, og syntes det er litt greiere å bli satt ned i bilsetet enn tidligere. Han har blitt så flink nå! Nå har han til og med begynt å "løpe"! Om det kan kalles løping da... Han fyker nå ihvertfall fremover ;-)  Jeg har fortsatt ikke fått kjøpt sko til ham, men nå har vi arvet to par sko fra kusinene hans, så nå har han ihvertfall frem til barnehagestart i august. Da må han vel opp en str allikevel tenker jeg...Ikveld tilbringer vi natten i en rimelig shabby campinghytte, men der det er hjerterom er det husrom... Eller? Mini bryr seg ihvertfall ikke... Reisesengen er lik uansett ;-) 

Følg meg videre på reisen på den nye snap´en a4-mamma 

2 kommentarer

Bente

30.06.2016 kl.14:22

God tur videre, koselig å følge dere på tur😄 Synd dere ikke skal innom Ålesund, byen over alle byer, mye flottere enn Molde må du vite😄😄 tur via Geiranger kommer du garantert til å like😄😄 kos dere videre☀️☀️

Bettina Giæver W.

01.07.2016 kl.21:27

Bente: Tusen takk <3 Vi får ta Ålesund neste gang ;-)

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits