Hilsen fra Hellesylt!

Idag er dagen jeg har gledet meg nesten mest til. Idag skal vi ta fergen fra Hellsylt inn til Geiranger! Mamma og pappa var der for rundt 10 år siden, så nå gleder de seg også til å få tatt en liten reprise =)

Ikveld blir siste overnatting før vi kommer hjem igjen. Det blir egentlig litt godt, for nå er savnet etter lillegutt så stort at det virkelig gjør vondt... 

Jeg gleder meg til å få skikkelig nett igjen så jeg kan få lagt ut noen bilder, men enn så lenge er det knapt nok 4g på mobilen, og ihvertfall ikke noe særlig wi-fi! 

Følg meg på snap, a4-mamma, der får jeg nemlig lagt ut noen bilder og snutter i løpet av dagen når dekningen tillater det ;-) 

  

2 kommentarer

Karoline Jørgensen

04.07.2016 kl.22:08

Så utrolig koselig blogg du har! gleder meg masse til å følge videre med på deg :D

Bettina Giæver W.

04.07.2016 kl.23:19

Karoline Jørgensen: Tusen takk! Så hyggelig at du vil følge med videre! Skal ta en titt på bloggen din også ;-)

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

30, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits