Feriemodus

Jeg har senket skuldrene. Jeg har egentlig ikke så mye valg. Vi er på hytta, uten strøm og innlagt vann. Nettet her er så dårlig at det ikke engang er verdt å lese nettavisene. Det tar for lang tid...

På en måte får jeg litt fnatt. Lesertallene stuper, og følgere på Instagram faller fra. Hvordan skal jeg komme meg tilbake på topplisten uten nett?

I skrivende stund varierer dekningen på mobilen mellom "E", "3G" og "4G". Man vet aldri hva man får, eller hvilket innlegg som blir publisert.

Det eneste jeg vet er at det er greit.

Jeg blogger ikke alltid i helgene. Helgen er hellig for meg. Det er barnas tid. Da skal vi ta igjen for tiden vi ikke fikk sett hverandre i uken som gikk.

Helgemodus og feriemodus er ikke forenlig med topplisten, og det er egentlig helt greit. Jeg vet hvor mye tid og energi toppbloggerne legger i å holde seg på topp. Det må de jo om de skal leve av det.

Jeg må ikke det. Jeg er sykepleier. Først og fremst er jeg mor, men det sykepleierjobben som får min del av regningene betalt.

Misforstå meg rett. Jeg elsker å skrive her. Bloggen er mitt fristed.

Jeg kommer ikke til å slutte å blogge i august selv om jeg begynner i ny jobb. For å være ærlig, tror jeg ikke bloggen vil bli kjedeligere heller... Derimot tror jeg en ny epoke i livet starter, som du skal få ta del i; om du vil. Livet vil bli fylt med annet enn bleier, soverutiner og mat.

På en måte blir det veldig vemodig, på en annen måte gleder jeg meg.

Jeg begynner i ny jobb, mini begynner i barnehagen og vi tar over ny leilighet den 15.august som vi skal pusse opp. Alt dette bare i august!

Så det at nettet og feriemodusen hindrer meg i å oppdatere like ofte nå, betyr ikke at jeg legger opp. Det betyr bare at livet er mer enn å sitte foran en skjerm. Ihvertfall for den nesten uken ;-)

Tenk at dette er ett år siden... Idag er mini 11mnd gammel, så nå må vel 1-års dagen snart begynne å planlegges...

3 kommentarer

Veronica Rona Thomassen

10.07.2016 kl.01:32

Noen ganger er det ikke topplisten som teller. La skuldrene være lave og ta innover deg nuet. God sommer!

Bente

12.07.2016 kl.19:13

Spennende med ny jobb😊 Hva skal du jobbe med nå? Kos deg i ferien og senk skuldrene☀️☀️☀️

Bettina Giæver W.

25.07.2016 kl.11:15

Bente: Jeg skal fortsatt jobbe dom sykepleier, men en helt annen type stilling ??

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

31, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits