Livet er bedre på bygda


 

"Jeg tror folk har bedre livskvalitet her", sa Alexander igår da vi kjørte forbi noen avsidesliggende hus. Det må ikke nødvendigvis være flere kilometer til nærmeste nabo, men når sentrum består av èn butikk, eller kanskje to, om man er heldig, er ikke siste mote så viktig. 

Jeg tror Alexander har rett. Jeg tror livet er bedre når ikke presset er på. Jeg tror man fokuserer litt mer på de viktige tingene i livet fremfor bagateller. 

Jeg tror vi byfolk har litt å lære av bygdementaliteten... 

Igår var vi altså på vift. Først dro vi til en pannekakehytte. En liten hytte i skogen, der pannekakene ble stekt i en halv kilo smør, og varmen kom fra en vedovn. De smakte nydelig! 

Etter pannekakefesten dro vi videre til Åkrestrømmen. Der var det både boder og tivoli. Mamma og pappa endte opp med å kjøpe en badestamp, og jeg brukte alle pengene på å prøve å vinne en sånn oppblåsbar plasthammer til barna. Det klarte jeg ikke, men de virket allikevel fornøyde etter å ha fått hoppe på trampoline og kjøre karusell ;-) 

 

4 kommentarer

Veronica Rona Thomassen

15.07.2016 kl.13:22

Vi trives best på landet, uten bildur og masse folk men smaken er nok som baken delt i to. Kjenner folk som blir stressa av å være på landet. De MÅ ha alt like ved og finner roen i og være en av mange. Men det ligger ikke for meg. Trives best når jeg kan stå opp med håret til alle kanter, sette meg på terassen men en kopp kaffe og ikke bekymre meg over at naboene ser meg ;)

Bettina Giæver W.

25.07.2016 kl.11:15

Veronica Rona Thomassen: haha! Kjenner meg SÅ igjen! Nå bor vi rett ved markagrensen i Oslo da, så her kan man også sitte på terrassen med håret til alle kanter ??

Ine

15.07.2016 kl.19:28

Jeg vet om folk fra/på landet som stresser mer enn mange i/fra byen...

Ønsker deg en fin kveld videre :)

Bettina Giæver W.

25.07.2016 kl.11:14

Ine: Ja, det er nok sikkert veldig individuelt det der... Vi er ihvertfall veldige glade for å kunne feriere avsidesliggende uten tjas og mas ??
Man vil kanskje ofte ha det man ikke har?

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

31, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits