Pokémon, Frognerparken og gode venner <3

Da jeg spurte Alexander hva vi skulle finne på i go´været igår, var "Frognerparken" det første ordet som ploppet ut. Herlig tenkte jeg, det er ikke ofte vi er der! Jeg ringte Marna for å høre om de ville være med, og jammen meg var ikke de også på vei dit! Trym hadde bursdag, og Marna hadde fikset både kake og vafler. Ørjan hadde kjøpt inn pølser, men glemt både engangsgriller, sprøstekt løk, brus, kopper, servietter og non-stop. Den biffen fikset Alex og jeg. 

Du som følger meg på snap (a4-mamma med bindestrek), vet at Alexander har blitt fullstendig hekta på dette Pokémon Go- spillet. Du som spiller det selv skjønner sikkert hvorfor han ville til Frognerparken. Det er jo Pokémenn (heter det dét?) over alt!!! Jeg skjønte det jo jeg også, men tenkte uansett at vi kunne slå to fluer i én smekk! 

Det var vanvittig mye folk der, og de eneste menneskene jeg observerte UTEN nesene langt ned i mobilskjermen, var en gruppe japanske turister. Det er helt vanvittig. Voksne, barn, ungdommer. Det virker som at jeg er den eneste personen i hele verden som faktisk ikke har lastet ned det spillet. Det har jeg forøvrig ingen planen om å gjøre heller. Jeg ble en asosial bitch da jeg skulle runde, og ha 3 stjerner, på alle brett i angry birds i sin tid. Da jeg merket at spillingen faktisk gikk ut over tiden min med lillegutt, bestemte jeg meg for å legge denne asosiale hobbyen på hylla, og jeg har faktisk ikke spilt siden. 

Disse Pokémon greiene virker litt annerledes. Her går det gjenger rundt og samarbeider, og for første gang var snittalderen  på besøkende i Vigerlandsparken langt under 40. På én side er det veldig hyggelig å se at så mange kommer seg ut. På en annen side er det litt synd at de ikke engang enser statuene rundt seg, når de går med nesa rett ned i mobilene sine... 

Jaja, Alex fikk seg ihvertfall noen ekstra skritt idag, da han meldte seg frivillig til å trille tur gjennom parken med mini som skulle sove ;-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er 10 mnd mellom lillegutt og Theodor, og 10mnd mellom mini og Dexter.... Hvis Ørjan og Marna bestemmer seg for å gå for en til, er det bare for meg å dra på babybesøk, så rykker det i eggstokkene mine... Just sayin´....

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
På Pokémon/grusjakt... Nå bærer det videre til siste del av ferien, nemlig Sørlandet. Lillesand, Kristiansand og Mandal står for tur!


 

3 kommentarer

Sarah

25.07.2016 kl.11:04

Så mysigt att grilla :)

Bettina Giæver W.

25.07.2016 kl.11:11

Sarah: Ja, fantastisk ??

Marlene Nilsen

25.07.2016 kl.12:05

Koselig :D

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

31, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits