Singing in the rain

Hva er det værgudene holder på med egentlig? Vi har kommet oss vel frem til Lillesand, bor ca 50meter fra stranden, har kjøpt oss en feriebil (billigere enn å leie bil i tre uker!) som holdt hele veien ned (bankibordet - den må jo holde hjem igjen også!) og alt ligger til rette for et slaraffenliv på egne premisser de neste ukene.

Første dagen strålte solen i perioder, så vi overså glatt bygene som kom på oss som skitt ut av en kanin.

Idag våknet vi til pissregn. Virkelig pissregn.

Stranden som lå så nær, føltes plutselig fjern, og hele formiddagen ble tilbragt inne. Joda, vi har både regntøy og gummistøvler, men selv ikke det ville ha holdt oss tørre idag...

Etter lunsj (les: formiddagsluren til både store og små), lettet skyene bittelitt, og vi tok sjansen på en tur inn til brygga i Lillesand for å kjøpe is.

Et tips til deg som elsker is og ikke kan bestemme deg for smak, men allikevel ikke alltid orker mer enn èn kule 👉 spør veldig pent om du kan få to halve kuler istedenfor. Du får da som regel to små kuler, og vipps kan du velge to smaker uten å bli kvalm etterpå ;-)

Husk å følge meg på snap 👉 a4-mamma (med bindestrek der altså!)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

31, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits