Når katten er borte...

Jeg har ikke kunnet røpe det før nå, men nå som utdrikkingslaget Alexander deltar i - er i full gang, kan jeg jo fortelle at jeg har tatt meg en time-out hos svigers i Mandal!

Vi prøver å rekke over så mye som mulig når vi først er her nede, men svigers blir prioritert. Jeg ønsker jo at barna skal ha et like godt forhold til begge sett med besteforeldre, så da er det viktig å bruke tiden godt når vi først er i "området".

Alexander er som sagt i utdrikkingslag, så han ser jeg neppe noe til før middagstider imorgen...

Det er noe eget med karer som får godkjent fri fra kjerring og barn for å feste med gutta! De blir liksom så utrolig mye mer medgjørlige i ettertid!

Derfor gjelder det å smi mens jernet er varmt...

Jeg vandret rundt i Mandal sentrum idag med svigermor og mini, og så meg raskt ut en allværsjakke som nærmest skrek etter å bli min!

Jeg holdt meg iskald og klarte å motstå fristelsen, men jeg tok et bilde av den slik at Alexander nå vet hva jeg ønsker meg til jul!

Marineblå og rosa = en sikker vinner ❤❤❤

Så Alexander - i år nytter det ikke å spurte rundt på lille julaften for å finne gave til meg! Hvis du er litt lur nå, rotter du deg sammen med moren din (hun vet hvilken butikk den var i) og sikrer deg julegaven min allerede nå...

Bare et lite tips der altså ;-)

PS. Jeg har troen på at du klarer det, og husk! Heller en størrelse for stor enn èn for liten!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

31, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits