Tinkafu lagersalg!

                                                                                                                  

At jeg elsker produktene fra Tinkafu har jeg aldri lagt skjul på. Allerede da mini lå inni magen hadde jeg sett meg ut en rekke produkter jeg bare MÅTTE ha!

På ønskelisten stod det blant annet insektsnett med morsomme mønstere (jeg endte opp med blå kroner), koppholder og refleksbånd. Da jeg endelig kom meg avgårde for å handle, kjøpte jeg derfor inn både til meg selv og til gaver.

Ser ut som mini får gatas fineste vognpose i år <3

 

På torsdag kjører Tinkafu lagersalg i lokalene sine i Nydalen fra kl 10.00! De som ikke bor i nærheten kan få med seg noen godbiter på nett ;-) 
 

Disse godbitene er med på salget!!!

 

Heldigvis jobber jeg like ved, så jeg tar turen innom etter jobb og satser på at det er noen godbiter igjen til meg også ;-) 

Koppholder til vognen er et must! Vi har den i mørkeblå <3 
Det er salg også på andre merkevarer!

 

Jeg drar ihvertfall innom en tur rett etter jobb, for her skal det hamstres!! 

Kanskje vi sees der? 

2 kommentarer

Henriette Celin

20.09.2016 kl.20:42

Mye flott da (:

Bettina Giæver W.

20.09.2016 kl.21:12

Henriette Celin: Ja, det er utrolig mye fint <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

31, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits