Hjernetrim på tilpasset nivå - med rabattkode!

 

Jeg husker så godt da lillegutt var liten. Barne-tv var uinteressant dersom noen bare gadd å hjelpe ham å pusle litt.... Han hadde fullstendig dilla på puslespill!

Han begynte med sånne klassiske trepuslespill med store brikker, før han gradvis gikk over til store brikker som skulle legges sammen og danne et bilde. Mini er nå på samme alder som lillegutt var da han begynte, så nå tenkte jeg det var på tide at han også fikk sin egne nybegynnerversjon.

Puslespillet jeg valgte kommer fra KidsConcept, og er i duse farger med dyretema. Moffe, altså min far, har elg som yndlingsdyr, så mini har allerede lært seg hvor den er. 

Det føltes litt rart å gå fra en som kan legge et Turtles-puslespill på 100brikker helt selv, til å gå helt tilbake til scratch, men for å være ærlig så var det faktisk veldig koselig! Vi lærer blant annet om hva som er elg og rev, samtidig som det sakte men sikkert glir inn at brikkene passer i hvert sitt hull.
 

Om ikke riktig hull, så fikk den jo teknisk sett plass...

Jeg må jo si at halve gleden er å sitte rolig på gulvet og gjøre noe sammen. Foreldrene er på jobb, og ungene er høyt og lavt i løpet av dagen, og da tror jeg det er ekstra viktig å kunne gjøre noe som ikke nødvendigvis krever så mye hopp og sprett og tjo og hei...

Jeg har spurt nettbutikken Mimmis som har blant annet dette puslespillet, pent om jeg kan få lov til å dele ut en rabattkode til dere her på bloggen, og det sa de ja til! 

Koden er "a4mamma" og gir deg 20% rabatt på ALT fra KidsConcept! Her finner du både puslespill, møbler, lamper, leker mm. 

Kanskje det kunne ha vært en idè å begynne å tenke på julegaver? Det er tross alt bare 10 uker igjen!

 

#puslespill #kidsconcept #mimmis #lek #barn #foreldreogbarn #rabattkode

Én kommentar

18.10.2016 kl.12:31

Så koselig ha en fin fin dag

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

31, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: bettinagwold Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits