En litt annerledes julekalender

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I likhet med mange andre, har jeg pakkekalendere langt opp i halsen. Jeg har vært der selv. Lillegutt har fått pakkekalender hvert år, frem til i fjor. Da fikk han nemlig valget mellom pakkekalender og bildekalender.

Han valgte bildekalender. 

Da jeg spurte ham i år hva slags julekalender han helst ville ha, svarte han spørrende om det var muligheter for å ha bildekalender i år også. Selvsagt var det greit!

Vår bildekalender går ut på at han får en konvolutt med ett bilde i - hver dag - til og med julaften. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Selve kalenderen er kjøpt på Nille, og kan brukes år etter år...

 

Hvert bilde representerer et hyggelig eller morsomt minne fra året som har gått. 

For hvert bilde han åpner, snakker vi litt om historien bak, før vi limer det inn i en fotobok og skriver en kortversjon av historien vi snakket om tidligere. På denne måten får han en fotobok med varierte bilder, som betyr noe. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lillegutt er fornøyd, mor er fornøyd og vi gjør noe hyggelig sammen hver dag - som ikke innebærer å tømme lommeboken på småting som går i glemmeboken når neste luke skal åpnes...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#jul #julekalender #pakkekalender #bildekalender #diy 

2 kommentarer

Victoria Larsen

01.12.2016 kl.23:38

Så fin kalender <3 Håper du har en fin kveld :-)

Bettina Giæver W.

27.12.2016 kl.22:45

Victoria Larsen: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

31, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: a4-mamma (med bindestrek) Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits