Feliz navidad!

For første gang har jeg valgt å velge bort alle familietradisjoner i romjulen. Første juledag tok jeg rett og slett med meg min lille kjernefamilie og rømte landet. Det er vår første familieferie sammen med bare oss fire. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mini like før livets første flytur

 

Det er så ufattelig godt å ikke våkne opp i et soverom fylt til randen av flytteesker vi fortsatt ikke har fått pakket ut av, eller å lage mat på et kjøkken uten silikon langs benkeplatene eller sokkellister på plass. Out of sight - out of mind! 

Vi bor like utenfor byen Arguineguin, på samme sted som jeg bodde da jeg var 5. Jeg har så mange gode minner herfra, og det er vel naturlig at man ønsker å ta videre gode minner til sine egne barn? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Enn så lenge er det ikke særlig til strandvær, men vi har heldigvis oppvarmet basseng her vi bor, så lillegutt får ihvertfall øvd på svømmeferdighetene sine <3 Hvem vet... Kanskje jeg tar meg en dukkert en dag jeg også? 

Ps. Følg meg på snap "a4-mamma" der har jeg daglige oppdateringer ;-) 
 

4 kommentarer

Victoria

28.12.2016 kl.00:21

Så fine bilder :)

Bettina Giæver W.

29.12.2016 kl.22:24

Victoria: Tusen takk =)

elisebr

28.12.2016 kl.10:06

Så fine bilder :) Ønsker dere en super romjul :) Jeg bor selv på Gran Canaria :)

Bettina Giæver W.

29.12.2016 kl.22:24

elisebr: Tusen takk <3 Jeg elsker Granca, og hadde gjerne tatt ett helt år her <3

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

31, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: a4-mamma (med bindestrek) Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits