My sister from another mista!

 

Da jeg var forlover for Marna i Las Vegas for 3 år siden, fikk jeg stadig spørsmål om vi var søstre. Det spørsmålet har forsåvidt dukket opp i Norge også, men her er hun et såpass kjent fjes, at det er sjelden. Ikke det at det gjør noe altså... Marna er et vakkert syn, så jeg tar det bare som et komplement!

Vi har ganske så fullt opp på hver vår kant, så vi møtes ikke like ofte som før. Derfor var det jo ekstra stas for både store og små da vi valgte å legge ferien vår til Gran Canaria begge to! Det ble bare tid til èn dag i fellesskap her nede, men gurimalla som vi koste oss! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

     Kjole fra Forever21

 

Barna lekte i strandkanten, og fedrene tok ansvar så mødrene kunne la skravla gå - nesten helt uforstyrret. Jeg tror jaggu meg vi har skutt gullfuglen begge to i valg av fedre til ungene altså. De fortjener all honnør de kan få! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tusen takk til The daddy squad, som ikke bare passer på ungene på stranden, men også sørger for at vimsekjerringene får med alle eiendeler hjem igjen <3 Hva skulle vi vel ha gjort uten dere?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

31, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: a4-mamma (med bindestrek) Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits