Og vi som trodde alt håp var ute!

Siste dagen før avreise fra Gran Canaria fikk jeg lyst til å gå opp på det lille fjellet ved siden av oss. Vi spurte noen lokale som mente det skulle ta ca 1,5 time opp og èn time ned. Perfekt tenkte jeg, da kan lillegutt også være med på turen! 

Vi så an været, og timet det perfekt med å rekke å komme oss ned igjen innen solen gikk ned. Jeg la riktignok inn en halvtimes-times margin, bare sånn i tilfelle.. Man vet jo aldri hva unger kan finne på når de går forbi en kaktus eller en stein. 

Nabojenta ble med oss, så lillegutt hadde litt motivasjon på vei opp ;-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi tok litt feil av stien, så det ble omvei rundt hele fjellet... Stiene var smale og det var ingen sikring på sidene der det gikk rett ned, så vi gikk i et ganske bedagelig tempo så ungene ikke skulle tråkke feil. Vi fant først riktig sti da vi var nesten helt hjemme igjen, men da var vi så skuffet etter den første bomturen, at vi bestemte oss for å sette opp tempo og forte oss opp til toppen allikevel... Kidsa var ikke vonde å be, selv om de måtte ake på rumpa på vei ned fordi det var så bratt... 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ganske så fornøyd med å ha nådd toppen! 
 

Jeg må si det gjorde noe med kropp og sjel å ta denne turen. Selv om den ikke nødvendigvis var så krevende, kjente jeg det godt i bena dagen etter... Det er rart med det, men så fort jeg kjenner stølheten i kroppen, blir jeg av en eller annen merkelig grunn motivert til å trene. Det er ikke ofte jeg får den motivasjonen sånn helt uten videre, så det spørs om jeg ikke bare skal smi mens jernet er varmt og rett og slett begynne året med én fast treningsdag i uken. Man må jo begynne ett sted?

Jeg skal innrømme at jeg ikke er så for nyttårsforsetter. Rett og slett fordi jeg aldri klarer å holde dem, men å få til èn treningsøkt i uken til å starte med burde være overkommelig?

Derfor lurer jeg på om du har noen nyttårsforsetter? Og hva er isåfall planen din for å klare å gjennomføre?

 

Én kommentar

espen wold-pappa

03.01.2017 kl.09:08

Skal prøve å gå ned 200 gram i januar

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

31, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: a4-mamma (med bindestrek) Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits