Noen ganger er det allright


 

Jeg klarer ikke alt. 

Jeg har hatt nok med å holde hodet over vann siden sist. Jeg har gått glipp av diverse foreldremøter, bursdagsfeiringer, premierer og åpninger, men jeg har måttet prioritere. 

Familien kommer først.

Bloggen har vært nedprioritert i over to måneder nå. 

På en måte så har det vært like greit. På en annen måte et skikkelig nederlag for meg. Det er ikke noe kult å få slengt i fleisen at man ikke strekker til. At man ikke har kapasitet til å gjøre det man vil. At man må velge bort ting man liker. 

Jeg savner å skrive. Jeg savner å invitere deg inn i hodet mitt. 

To måneder uten bloggen har rett og slett vært et tomrom. 

Et tomrom jeg sakte, men sikkert ønsker å fylle igjen. 

Jeg håper at du vil være med meg videre, når jeg igjen skal få struktur på livet - og bloggen. 

Jeg lover ikke glansbilder, gull eller grønne skoger, men jeg lover å være like ærlig og direkte som tidligere, og ikke minst by mer på meg selv! Muligens må jeg også vurdere å tørke av kameralinsen på telefonen min også ;-) 

 
 

 

 

Én kommentar

annette

10.03.2017 kl.23:13

kjekt å sjå du er i live...

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

31, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: a4-mamma (med bindestrek) Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits