Hva gjør man vel ikke for Marcus og Martinus - eh, jeg mener ungene?

Da det viste seg at lillegutt ikke var hjemme for å se Marcus & Martinus live i Spektrum, kan du tro sorgen var stor her hjemme!

Heldigvis har Søta bror også oppdaget tvillinggutta fra Trofors, så igår satte vi kursen mot Gøteborg rett etter skole og jobb. Vi sjekket inn på hotellet 40minutter før showstart, fikk kastet fra oss tingene våre og hastet avgårde i en taxi. 10minutter før start var vi på plass i Scandinavium.

Forrige helg var jeg på åpningen av den nye butikken til "BarnOmbord" på Kløfta. Der vant jeg faktisk en "BoostApak" til lillegutt! Det er en bilstol og ryggsekk i ett. Den fikk han god bruk for nå, da han fikk pakket med det viktigste til utflukten vår, samt at han satt trygt i taxi OG han satt som en konge under selve konserten! Anbefales på det sterkeste (og det har jeg ikke fått betalt for å skrive!).

Nå er lillegutts høyeste ønske å få en high-five av gutta, så våre Marcus og Martinus eventyr er neppe over ;-)

Én kommentar

Victoria Larsen

11.03.2017 kl.12:52

Så moro, da! Jeg ønsker deg en fin lørdag :-)

Skriv en ny kommentar

Bettina Giæver W.

Bettina Giæver W.

31, Oslo

I en verden der det å være perfekt har blitt normalen, prøver jeg å holde hodet over vannet ved å tenke at det perfekte ikke hadde vært så perfekt om det ikke hadde vært for det uperfekte! Jeg står mer enn gjerne for den uperfekte delen, og lever helt fint med det. Jeg er stolt mamma til Lillegutt, født i 09´ og Mini, født i 15´ Instagram: a4mamma Snapchat: a4-mamma (med bindestrek) Alle henvendelser kan sendes til a4mamma@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits